MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Türkiye Profesyonel Birleşik Boks Federasyonundan yemek
Türkiye Profesyonel Birleşik Boks Federasyonundan yemek

MUHTEŞEM GECEYE ÜNLÜ KONUKLAR KATILDI
Türkiye Profesyonel Birleşik Boks Federasyonu(EBP Kartal Devlet Su İşleri(DSİ) Sosyal Tesislerinde düzenlediği geleneksel yemekli geceye Boks,Futbol ve Güreş camiası’ nın ünlü isimlerinin katılması özellikle dikkat çekti.

Gece Türkiye Profesyonel Birleşik Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Avni Görenin açılış konuşmasıyla başladı. Şehit ve gazilerimiz için saygı duruşu ve okunan İstiklal marşının ardından başlayan geceye katılım geniş oldu.

 
GENİŞ BİR KATILIM OLDU
Muhteşem geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz,Kartal Kaymakamı Cemil Aksak,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş’ın Danışmanı Ebubekir Taşyürek,Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın,Türkiye Profesyonel Birleşik Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aytaş,Başkan Yardımcıları Avni Gören, Davut Aydöner, Kartalspor eski As Başkanı Köksal Kır,Kartalspor’lu eski futbolcu Koray Küçük,Türkiye Güreş Federasyonu “ONUR KURULU ” ve “BASIN KURU”ULU”üyesi Fethi Satıcı,KASK Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Bulvarspor As Başkanı Selahattin Atasever, Kartal Muhtarları,Kartal Gücü Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, Cevizli Anadoluspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Dikilidaş,eski Milli Boksörlerimizden Recep Tatar, Avrupa Şampiyonumuz Selami Karakelle,İş adamı Şükrü Kontuk, ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.
GÜREŞ ,BOKS VE FUTBOL SPORU YAPMIŞ
Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, gençlik yıllarında Güreş,Boks sporu yaptığını ve uzun bir sürede futbol oynadığını hatırlattı. Bu arada geceye katılan konukların ayrı ayrı isimleri okundu ve geceye katıldıkları içinde Teşekkür edildi.

HABER.FOTO:FETHİ SATICI

Galeri
📆 15 Nisan 2017 Cumartesi 13:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR