MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Ekonomi, Genel, Toplum » Türkiye Finans’tan müşterilerine e-fatura hizmeti
Türkiye Finans’tan müşterilerine e-fatura hizmeti

Katılım Bankacılığında yenilikçi ürün ve uygulamaların öncüsü Türkiye Finans, müşterilerine e-fatura entegrasyonu, e-fatura arşivlemesi ve e-defter uygulamasına yönelik çözümler sunmaya başladı.

 

 

Yeni hizmeti ile müşterilerine ihtiyaç duyabilecekleri e-fatura, e-arşiv ve e-defter uygulamaları için hızlı ve güvenli çözümler getiren Türkiye Finans, ticari hayattaki değişime de müşterilerini hazırlıyor. Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan özel entegrasyon izni alan firmalarla işbirliği yapan Türkiye Finans, böylece yeni hizmeti ile tüm büyük, orta ve küçük işletmelere yönelik ücretsiz e-faturaya geçiş fırsatı ve üç ay süresince geçerli ücretsiz e-fatura portal kullanım imkanı sunuyor.

 

 

E-fatura çözümü hakkında bilgi veren Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, 2014 yılı sonuna kadar 50 bine yakın şirketin kağıt fatura yerine e-fatura düzenleyeceğini söyledi. Türkiye’de elektronik uygulamalarda yeni bir dönemi başlatan e-faturanın, ödeme döngüsü içindeki yerinin giderek artmasını beklediklerini kaydeden Alşar, “Türkiye Finans olarak hedefimiz, müşterilerimizin e-fatura sistemine geçişlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarına destek olmak ve finansman arayışlarına daha kolay, hızlı ve ihtiyaç duydukları anda cevap vermektir. Bu amaçla ilk olarak özel entegratör olan İzibiz firmasıyla yaptığımız işbirliği ile hizmet vermeye başladık ” dedi.

 

 

E-fatura sistemine giren firmaların maliyet, süreç ve işgücü verimliliği noktasında avantajlar elde etmesinin yanı sıra uluslararası standartlara sahip bir faturalama sistemine dahil olduğunu belirten Alşar; “E-fatura sistemini kullanan firmaların alacaklarını ve ödemelerini de kolaylıkla takip edebildiklerini belirtti. Ayrıca e-fatura sistemi sayesinde firmaların muhasebe uygulamaları ile ödeme sistemleri entegrasyonu sağlanarak firmalara büyük bir operasyonel kolaylık geliyor, kısacası firmaların ticari hayatı kolaylaşıyor. Üstelik Türkiye Finans’ın düzenlediği kampanya kapsamında e-fatura sistemine dahil olmak isteyen firmalara ücretsiz e-faturaya geçiş fırsatı ve üç ay boyunca ücretsiz e-fatura portal kullanımı imkanı da sunuyoruz. Kısa bir süre sonra, sistem üzerinden e-faturaların finansmanına yönelik çözümlerimizi de müşterilerimizin hizmetine sunmaya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler:
📆 24 Ekim 2014 Cuma 18:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR