MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TÜRK KIZILAYINA YAKIŞAN ETKİNLİK
TÜRK KIZILAYINA YAKIŞAN ETKİNLİK

Türk Kızılay Derneğinin 29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında Türk Kızılay Haftası olarak kutlama programları kapsamında çeşitli okul ve kurumlarda Kızılay tanıtım haftası gerçekleştirildi.

Kızilay in 150 . Yıl dönümüne denk gelen Kızılay Haftası etkinlikler Kartal’da bulunan Türk Kızılay Anadolu Lisesinde,Kızılay İstanbul Şubesi Soğanlık Temsilciliği ile yapılan organizasyonda bu sene Okul, Öğrenci ve Kızılay’a yakışır çok anlamlı bir çalışma gerçekleştirildi.

Kızılay’ın 150.yılında Kızılay Lisesinde bir hayırsever tarafından Lisede bir kütüphane kazandırıldı. Kutlama haftası dolayısı ile Kızılay Lisesinde, Türk Kızılay Lisesinde, çok zengin bir içeriği ile kurulan Kütüphanenin açılışı,İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ebubekir Taşyürek, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kızılay Soğanlık Temsilcisi Murat Çalış, önceden bir çok okula kütüphane kazandıran hayırseverin yanısıra okul müdürleri ve Kartal Kızılay Şube Başkanı Müjdat Keçeli tarafından gerçekleştirdi Türk Kızılay’ın 150.yılı dolayısı ile düzenlenen Liseler arası Hayatı Seviyorum konulu resim, öykü yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri ve plaketleri törenle takdim edildi.

DERECEYE GİRENLER

Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesinden İlayda Kay Resim dalında birincilik Ayşe Tamay Görkey Burak Bora Anadolu Lisesi Resim Dalında İkincilik Ayşe Sincap Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi Resim Dalında Üçüncülük Şiba Baki Mehmet Akif Ersoy Öykü Dalında Birincilik Senanur Gamlı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Öykü Dalında İkincilik Kerem Doğan Karakoç Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi Öykü Dalında Üçüncülük ödüllerine layık görülerek misafirler tarafından plaketleri kendilerine takdim edildi.

Öykü Dalında İkincilik Ödülüne layık görülen Senanur Gamlı’nın ödülünü Türk Kızılay İstanbul Şubesi Soğanlık Temsilcisi Murat Çalış tarafından takdim edildi. Türk Kızılay’ın kuruluşunun 150.yılı dolayısı ile gerçekleştirilen program daha sonra öğrencilere Türk Kızılay tanıtım programı Okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Tanıtım Konferansında Soğanlık Temsilcisi Murat Çalış bir açılış konuşması gerçekleştirerek, Kızılaycılık bir ayrıcalıktır, ancak sizler bu okulun, Türk Kızılay ismini taşıyan bu okulun ismini taşıyan okulda okumak ve okullu birer Kızılaycı olmak bir ayrıcalıktır. Tüm genç kardeşlerimi Kızılay’a üye ve gönüldaş olmaya davet ediyorum,dedi.

Galeri
📆 06 Kasım 2018 Salı 14:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR