MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TÜRK BAYRAĞINI ÇİN’DE DALGALANDIRDILAR
TÜRK BAYRAĞINI ÇİN’DE DALGALANDIRDILAR

 

‘EAGLES’ VE ‘GÖKTÜRKLER’ ROBOT TAKIMLARINDAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

 

Dünyanın en prestijli uluslararası robotik yarışması Shenzhen Regional 2018’de, ‘Eagles’ ve ‘Göktürkler’ isimleri ile Kartal’ı ve ülkemizi temsil eden Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyarette Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve öğrencilerin öğretmenleri hazır bulundu. Bu yıl Çin’de gerçekleştirilen Shenzhen Regional 2018’de ‘Eagles’ ve ‘Göktürkler’ takımları, yarı finale kadar yükselerek büyük bir başarıya imza attı. Öte yandan ‘Göktürkler’ robot takımı yarışmada, ‘En İyi Takım Ruhu’ ve ‘En Güvenli Pit Alanı’ ödülüne sahip oldu. Başarılı öğrenciler, Başkan Altınok Öz’e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Çin’den getirdikleri çay, kalem ve bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

“Kartal’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiniz”

 

Gençlerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Altınok Öz, “Çin’de Kartal’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecek yıllarda bu yarışmadan çok daha iyi derecelerle ayrılacaksınız. Türk bayrağını, dünyanın her yerinden gelen yarışmacıların karşısında dalgalandırdığınız için sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

 

📆 06 Nisan 2018 Cuma 16:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR