MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Trafik melekleri yine caddelerde.
Trafik melekleri yine caddelerde.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencilerinin trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmak, duyarlılık ve bireysel sorumluluğu geliştirmek amacıyla, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında gerçekleştirdiği “Trafikte Sorumluluk Hareketi” projesi ilgi gördü.

Kartal’da yaşayan vatandaşlar, öğrencilerin ellerinde pankart ve broşürlerle caddelere çıkarak başlattığı etkinliklere duyarsız kalmadı, destek verdi ve takdirle karşıladı.

“Farkındalık yaratmak istedik.”

Trafikte sorumluluk Hareketi projesinin iki yıldır uygulandığını ve dikkat çektiğini belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğçe Günak şunları söyledi, “Trafikte araç kullanırken cep telefonuyla konuşmak, emniyet kemeri takmamak, dikkat dağınıklığı gibi tehlikeli ve ölümcül kazalara neden olan konulara dikkat çekerek farkındalık yaratmak istedik. Bu amaçla 9. Sınıf öğrencilerimizle birlikte trafiğin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda çalışmalara başladık. Öğrencilerimiz, ellerinde taşıdıkları afişlerle sürücülere ve yayalara bilgilendirme yaptılar, broşürler dağıttılar. Bu tür sosyal projeler öğrencilerin bağımsız düşünmelerini, orijinal fikir üretmelerini ve toplumsal duyarlılıklarının gelişmesini sağlar. Sürücüler ve yayalar etkinliğimize karşı olumlu tepkiler verdiler. Bu da öğrencilerimizi ve bizleri mutlu etti.”

📆 18 Mayıs 2018 Cuma 17:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR