MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum, Tuzla » Temurci, Tuzlalılar ile birlikte demokrasi nöbeti tuttu
Temurci, Tuzlalılar ile birlikte demokrasi nöbeti tuttu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Tuzlalılar’la birlikte nöbet tuttu. Temurci, “Darbe girişiminde bulunan bu haşhaşilere, bu zalimlere bu ülkeyi dar edeceğiz” dedi.

 
Tuzla halkı, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlanılan demokrasi nöbetine omuz omuza devam ediyor. Her siyasi görüşten insanı bir araya getiren nöbetlerde, milli birlik ve beraberliğimizi tehdit eden tüm unsurlara karşı güç birliği mesajı veriliyor.
Tuzla’da düzenlenen demokrasi nöbetlerinde milli irade çevresinde kenetlenen vatandaşlar, geceyi sokaklarda, meydanlarda geçiriyor. Çocuğu, genci, yaşlısı, engellisi ve toplumun her kesiminden binler, milli bir davanın savunucuları olarak yüreklerini ortaya koyuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın çağrısına koşar adımlarla ilerleyen vatandaşlar, yurt ve dünya gündemini yakından takip ederek vatan hainlerinin planları, oyunları ve perde arkasına gizledikleri düşlerini bilinçli bir şekilde takip ediyor.
“Ülkemizin, milletimizin geleceğini koruyoruz”

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada vatandaşların darbe girişimi sırasında verdiği mücadelenin dünya tarihine geçtiğini söyledi. Her siyasi görüşten insanın özgürlüğü ve milli iradesi için nöbet tuttuğunu belirten Başkan Yazıcı, “Hangi etnik kökenden olursa olsun, kadınıyla, erkeğiyle, ailesiyle, çocuğuyla siyasi parti ayrımı gözetmeden her partiden insanın demokrasiden, özgür iradesinden, demokratik parlamenter sistemden vazgeçmeyen ve buna saldıranlara da asla müsaade etmeyen halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ve inanıyoruz ki biz buralarda toplanarak ülkemizin, milletimizin geleceğini korumakla meşgulüz. Gerçekten çok büyük bir iş başarıyorsunuz. Devlet içinde devlet kurmaya kalkan bu insanların bu girişimleri karşısında halkın ne yapması gerektiği konusunda en güzel örneği ve bundan sonra alınması gereken dersi siz veriyorsunuz, size yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 
“Biz aslında burada demokrasimizi savunuyoruz, gelecekteki yaşantımızı savunuyoruz” diyen Yazıcı,”Mal mülk veya herhangi bir şeyin hiçbir şeyin önemli olmadığını savunuyoruz. Bütün insanların en önemli varlığı hürriyetleridir, esaretleridir ve iradeleridir. Eğer ona bir şey gelirse, ona zeval gelirse hiçbir şeyin önemi olmadığını bütün herkes biliyor ve siz şu anda bunu koruyorsunuz. Allah sizden razı olsun diyorum. Burada her siyasi görüşten vatandaşımız bir arada nöbet tutuyor. Siyasi mücadele siyasi meydanlarda yapılır ve eğer bir şey kazanılacaksa halkın iradesi kazanacak. Milli irade mücadelesini renk, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin yapan, hem Türkiye’de hem de dünyada örnek davranışı gösteren yüce milletimize yürekten teşekkür ediyorum. Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımıza, darbe karşıtı askerimiz ve polisimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Tuzla’da nöbete katıldı
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Tuzla’da demokrasi nöbetinin 14’üncü gününde vatandaşlarla buluştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Temurci, “Bu millet, zalime asla diz çökmeyecek” mesajı verdi.

 
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, darbe girişiminin yaşandığı akşam bir mesajla Başbakan Binali Yıldırım’ın evinin önüne giden Tuzlalılar’ı tebrik etti. Darbeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile kenetlenen halkımızın iradesinin püskürttüğünü belirten Temurci, “Değerli kardeşlerim çok önemli süreci Allah’ın izniyle geride bırakıyoruz. Böyle bir milletin çocuğu olduğumuz için Rabbimize hamdediyoruz. Bu millet kendi istiklaline ve istikbaline kurşun sıkmak isteyenlere öyle büyük bir ders verdi ki; bu haşhaşiler, bu FETO terör örgütü, Allah’ın izniyle darbe girişimini başaramadı. Bu millet, başkomutanının emri ile nöbette ise o zalimler bu ülkede asla

 

 

başaramayacaklar. Çünkü onların bir derdi vardı. Onlar bu ülkeyi Suriyeleştirmek, bu ülkeyi Mısırlaştırmak istiyorlardı ama bir şeyi hesap edemediler. Bu çıplak elleri ile tanka, tüfeğe karşı koşabilecek genç kardeşimi düşünemediler. Elinde kız çocuğu ile tankın önünde duran ve asker selamı veren benim kız kardeşimi hesap edemediler. Her yerde tankın önüne çıkıp “Ben varsam albayrak düşmeyecek” diyen genç kardeşlerimiz oldu. İşte onlarla birlikte 2023’e, 2053’e çok daha güçlü bir şekilde yürüyeceğiz. Bu millet zalime asla diz çökmeyecek. 15 Temmuz bunun en güzel göstergesidir. Bu haşhaşilere, bu zalimlere bu ülkeyi dar edeceğiz. Biz bugün buraya, o parti için bu parti için gelmiş değiliz. Bugün bizi buraya toplayan tek bir ortak payda var; o da vatanımızdır. Bizim bugün burada tek bir rengimiz var; o renk al bayraktır, kırmızı beyazdır. Vatan, millet, bayrak, kardeşlik diyen herkesi bu meydanlara davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, konuşmasının ardından AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Darbeyi “Katliam” olarak tanımlayan Temurci, devletin her kademesinde FETÖ/PDY terör örgütü ile etkin bir mücadelenin sonuna kadar sürdürüleceğini söyledi. Temurci, ailesi ve torunlarıyla nöbete katılan yaşlı bir vatandaşın elini öptü, sarıldı ve ayakta durmaya zorlanan ama nöbetinden vazgeçemeyen vatandaşın yanından buğulu gözlerle ayrıldı.

📆 30 Temmuz 2016 Cumartesi 21:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR