MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » TABAN, KARAİSMAİLOĞLU-NU İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYOR
TABAN, KARAİSMAİLOĞLU-NU İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

 Nisan ayı içinde yapılacak olan Kartal AK Parti İlçe Başkanı seçiminde ismi ön plana çıktığı gözlemlenen Zeki KARAİSMAİLOĞLU,” Kartal-a hizmet için AK  Parti İlçe Başkan adayıyım Birlik ve beraberlik içersinde Kartal-ı daha iyi konuma getirmek niyetindeyiz. Her adayın olduğu kadar benim de  ilçe başkanı şansım var” hatırlatması yaptı.

TABAN, KARAİSMAİLOĞLU-NU İLÇE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

    Kartal-da çok büyük bir çevresi ve saygınlığı olduğu belirtilen Zeki KARAİSMAİLOĞLU- nu parti tabanının da ilçe başkanı olarak görmek istediği gözlemleniyor. Fakir fukara garip Guraba basası olarak ta tanınan Zeki KARAİSMAİLOĞLU-nun Kartal AK Parti İlçe Başkanı seçildiğinde AK Partinin Kartal-da, yerel de düşüşe geçen oylarının yükseleceği belirtiliyor. Parti Tabanının yanı sıra Sivil Toplum kuruluşlarının da büyük desteğini aldığı kaydedilen Zeki KARAİSMAİLOĞLU,” Ak Parti iki dönemdir Kartal-da yerel seçimi kaybeden parti  konumundan  yerel seçim kazanan konuma gelmesi için istikrarlı,birleştirici ve somut bir çalışma ile yerel seçimi rahatlıkla kazanabilecek konuma partimizi getirmek için hazırız” mesajını verdi.

ÇOK SEVİLİYOR

Siyasi,İş ve spor çevrelerince de çok sevildiği belirtiyen ve Kartal-da saygınlığı tavan yaptığı gözlemlenen Zeki KARAİSMAİLOĞLU ayrıca Milli Sporcu(JUDO) Kartal Trabzonlular Dernek Başkanı,Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi,Doğu Karadenizliler kültür derneği yönetim kurulu üyesi, Kartal İl Dernekleri Kültür Kardeşliği platformu Genel  başkan yardımcısı olarak STK-ların üst düzey yöneticisi olarak dikkat çeken Zeki KARAİSMAİLOĞLU evli ve iki çocuk babası.

📆 04 Mart 2018 Pazar 17:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR