MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Sultanbeyli, Toplum » Sultanbeyli Belediyesi kurban satış ve kesim alanında vatandaşlara hizmet veriyor
Sultanbeyli Belediyesi kurban satış ve kesim alanında vatandaşlara hizmet veriyor

Sultanbeyli Belediyesi’ne ait kurban satış ve kesim alanına vatandaşlar akın etti.

 

Satın aldıkları kurbanlıklarını kestirmek için numara alan vatandaşlar, sıra takibini alana kurulan dev ekranlardan takip etti.

Sultanbeyli Belediyesi, Kurban Satış ve Kesim alanı sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Kurbanlıklarını hijyenik ortamda kestirmek isteyen vatandaşlar, sıra numaralarını alarak beklemeye başladı. Alana kurulan dev led ekranlardan sıra takibi yapan vatandaşlar, kesilen kurbanlıklarını parçalara ayrılmış ve paketlenmiş şekilde teslim aldı.

Kurban kesim alanına gelen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin: “Milletimizin, ülkemizin ve İslam ümmetinin kurban bayramını tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara eriştirsin. İslam ümmeti üzerinde ve ülkemiz üzerinde kurulan tüm oyunların, tuzakların boşa çıkması için hep birlikte dua ediyoruz. Bugün Arakan’dan Suriye’ye Filistin’e dünyanın çeşitli ülkelerine varana kadar kardeşlerimizin ızdıraplarına ortak olan bir millet bir devlet Türkiye var.” dedi.

Vatandaşın rahat ve sağlıklı ortamda kurbanlarının kesilmesine imkan sunduklarını ifade eden Keskin: “Burada Sultanbeyli Belediyesi olarak arkadaşlarımızın oluşturduğu kurban kesim ve satış başta esnafımızın rahat edebilmesi için ardından buraya gelen misafirlerimizin kurban almalarını ve aldıkları kurbanlarını Cenabı Hak’ka adadıklarında kesimlerinin rahat bir şekilde olabilmesi için güzel bir tesis oluşturduk bu tesiste a’dan z’ye arkadaşlarımız esnafımızın, vatandaşlarımızın her türlü rahat edebilmesi için mekanlar var. 3 ünitemizde kurbanlarımız kesiliyor. Cenabı Hak bu kurbanları kabul eylesin” şeklinde konuştu.

Mimar Sinan Mahallesi’nde yaklaşık olarak 87 dönümlük alan üzerine kurulan kurban kesim alanındaki çadırlarda geçen seneye göre artış gözlenirken kurban kesim alanında bebek bakım odası, üç adet erkekler için mescit olmakla birlikte bir tane de kadınlar için mescit bulunuyor. Kadın ve erkek tuvaletleri, ücretsiz internet ve duş hizmeti, revir de alanda bulunan sosyal imkanlar sunuluyor.

  • Filiz Aker’in paylaşımı olay oldu

    Beşiktaş’ta 5 yıldızlı lüks…

📆 01 Eylül 2017 Cuma 21:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR