MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Söğütlüçeşme Birlikspor ‘da transfer şov
Söğütlüçeşme Birlikspor ‘da transfer şov

2017-2018 Futbol sezonun transferin son günü Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşme Birlikspor kadrosuna kattığı 10 oyuncuyla adeta transfer şov yaptı.

Küçükçekmece İlçesinin 2.Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele eden Söğütlüçeşme Birlikspor, ara transfer döneminde 10 futbolcuyu Mavi -beyazlı renklere bağladı. Mavi -beyazlı ekip uzun bir süredir sessiz sedasız transfer çalışmalarını sürdürürken teknik Direktör Selçuk yıldız raporları doğrultusunda, Süper ve 1.Amatör ligin tecrübeli 10 oyuncuyu transferin sonu günüde bombalarından birini patlattı.

Mavi -beyazlılar, İkitllispor’dan Emreah, Zekeriya, İbrahim, Merkez Kayaşehirspor’dan Hakan, Özcan, Sefaköyspor’dan Serkan, İstanbul Trabzonspor’dan Ufuk ve Söğütlüçeşmespor’dan Hasan transferin sonu anlaştı. Bu yıl şampiyonluğa ışık yakan Söğütlüçeşme Birlikspor, ara transfer döneminde anlaşma sağladığı bomba transferi için dün imza töreni düzenledi.

Kendi tesislerinde haftanın son günü gerçekleştirdiği idman sonrası Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı Ercan Demir ve yöneticilerin ilgi gösterdiği imza töreninde kulüp Başkanı Ercan Demir “Bu transfer sürecinde yönetici arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum.

kulüp Başkanı Ercan Demir, Söğütlüçeşme Birlikspor yönetimi olarak A Takımızı bizi başarıya taşıyacak ve 1.Amatör lige çıkaracak yeni bir A takım kurduk. Öncelikle transfer döneminde bizler yardımcı olan Dost ve kardeş kulüplerimize başkanları ve yöneticilerimize kulübümüze göstermiş oldukları duyarlık ve desteklerinde dolayı teşekkür ederek başlamak istiyorum,

Söğütlüçeşme Birlikspor kulübüz artık geniş bir kadroya sahibiz forma giymek için rekabeti artıracak, İdman devamlılığı olan ve maçlardaki performansları üst düzeyde olan futbolcu formayı giymeye hak etmiş olacaktır. Takım içinde gereksiz konuşmalara çatlak sesler çıkmaması dileğim takım içinde çok iyi arkadaşlık olmasını temenni ediyoruz.

Başkanı Demir, Sizlerden ricam en önemli isteklerimiz den biri hakemlerle ve rakiplerinizle polemiğe girilmemesi ve kavağa ve taşkınlıklara yol açacak şeylerden kaçınmanızı istiyoruz. Söğütlüçeşme Mahallesi çok farklı bir mahalledir. Başarının peşinde oluyorlar bizlerde bu sezon şampiyon olarak mahalle halkını arkamıza hep birlikte sizlerin sayesinde alacağız.

Kulübümüz yeni kurulan bir kulüp alt yapılarda küçümsenmeyecek başarılar elde ettik bunların yanında Profesyonel altyapılarına yeni olmamıza rağmen bir çok sporcu kardeşlerimizi kazandırdık. Söğütlüçeşme Birlikspor olarak tek görmek istediğimiz şey A takımızın şampiyonluğu inşallah sizlerin gayret ve azmi ile şampiyonluk yaşarız aramıza katılan yeni futbolcu arkadaşlarımıza hoş geldin diyor kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederim ifadelerini kullandı.

📆 16 Şubat 2018 Cuma 21:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR