MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Sizler, Şimşek Gençlersiniz.
Sizler, Şimşek Gençlersiniz.

Sakarya’dan madalyayla dönen Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı sporcuları ödüllendirildi.

 
Sakarya’da yapılan grup yarışmalarında dördüncü olan Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı sporcularına madalyaları, başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

 
6x50m serbest bayrak yarışında dördüncü olan genç bayanlar yüzme takımı sporcuları Nisa Tuana Damgacı, Ece Eren, Sena Saka, Damla ekin, Sezin Tuna ve İzen Tuna, Ahmet Şimşek Kolejini sevince boğdu, gururlandırdı. Okulda düzenlenen ödül törenine katılan Ahmet Şimşek, sporcuların ödüllerini Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek’le birlikte verdi.

 
Törende sporcuları teker teker kutlayan ve alkışlar arasında konuşan Kolej Kurucusu Ahmet Şimşek, “Bu gün çok sevinçliyiz, bize çok büyük gurur yaşattınız. Sizler Şimşek gençlersiniz. Hepinizi kutluyorum. Atatürk; ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim’ demiştir. Sizler Atatürk’ün söylediği gibisiniz, böyle de kalacaksınız ve kolejinizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. İftiharla söylüyorum, siz bir tanesiniz, eşiniz yoktur.” dedi.
Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek ise şöyle konuştu; “Bize bu mutluluğu yaşatan sporcularımızı kutluyorum. Sevgili Nilay Şimşek ve değerli arkadaşlarının çabası ve öncülüğü de asla unutulmamalıdır, hepsine ayrıca teşekkür ederim.”

📆 28 Şubat 2015 Cumartesi 15:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR