MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » SİTOVO BELEDİYE HEYETİ’NDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ZİYARET
SİTOVO BELEDİYE HEYETİ’NDEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Kartal Belediyesi’nin ülkeler, şehirlerarasında oluşturduğu dostluk ve beraberlik kapsamında hayata geçirdiği kardeş belediyeler dayanışması sürüyor. Bu kapsamda Bulgaristan Silistire ili Sitovo Belediye Başkanı Sezgin Aliibryam ve beraberindeki heyet, Kartal Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kartal Belediye Başkanlığı’nda yapılan ziyarette Bulgaristan Sitovo Belediye heyetini Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları Gülcemal Fidan, Vasfiye Yılmaz ve Mali Hizmetler Müdürü Oğuzhan Dumlu karşıladı. Ziyarette Sitovo Belediye Başkanı Sezgin Aliibryam’ın yanı sıra; Sitovo Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Yanko Abuşev, Sitovo Mahalle Muhtarları Nikolinka Dimitrovo, Nebaet Süleyman ve Sitovo Belediyesi çalışanları da yer aldı.

Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Sitovo Belediye heyetini kabul etmekten mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Kartal Belediyesi olarak Kardeş Belediyelerimizi her zaman destekliyoruz ve yanlarındayız. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün il dışından programı olduğundan aramızda bulunamadı. Sizlere çok selamlarını ve sevgilerini iletti.”

Sitovo Belediye Başkanı Sezgin Aliibryam da yaptığı konuşmada, “Çok değerli Başkanlarım ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Kardeş Belediyemiz olan Kartal Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e yardımları, destekleri ve her daim yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyaret sonunda gelen heyete hediyeler taktim edilerek hatıra fotoğraf çekildi.

📆 26 Eylül 2018 Çarşamba 17:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR