MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » SIRBİSTAN SJENİCA BELEDİYE BAŞKANI ATALAR MERKEZ KREŞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
SIRBİSTAN SJENİCA BELEDİYE BAŞKANI ATALAR MERKEZ KREŞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kartal Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden biri olan Sırbistan Sjenica Belediye Başkanı Hazbo Mujovic ile Sjenica Belediye Meclis Üyesi Muhedin Fijuljanin, Kartal Belediyesi Atalar Merkez Kreş’ini ziyaret etti.

 

Kartal Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan kreşler, Kartal Belediyesi’nin kardeş belediyelerini de etkilemeye devam ediyor. Kartal Belediye Meclisi’nin 2011 yılında aldığı karar ile kardeş belediyeler arasında yerini alan Sırbistan Sjenica Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet, önceki gün Kartal Belediyesi’ne bağlı Atalar Merkez Kreşi’ni ziyaret etti. Sjenica’da da vatandaşların kreş ihtiyacı olduğunu, bu konuda araştırma yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Hazbo Mujovic, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’dan bilgi aldı. Kartal Belediyesi’nin açtığı 11 kreş ve organizasyon yapıları ile ilgili bilgi alan Mujovic’e, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar sınıfları, oyun alanlarını gezdirerek kreş öğrencilerinin ortaya koyduğu eserler ile ilgili bilgi verdi. Kreş ile ilgili verilen bilgileri not alan Sjenica Belediye Başkanı ve beraberindeki heyete Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı eşlik etti. Sjenica’da kuracakları kreş için Kartal Belediyesi’nin bu alanda yaptığı çalışmaları örnek aldıklarını kaydeden Sırbistan Sjenica Belediye Başkanı Hazbo Mujovic, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve ekibini de kutladı.

 

Galeri
📆 08 Aralık 2016 Perşembe 12:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR