MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Sevgi Evinde Bayram Sevinci
Sevgi Evinde Bayram Sevinci

Pendik’te yaşayan kimsesiz çocuklara sahip çıkan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Bayramda da onları yalnız bırakmadı. Yetim çocuklar için kurulan Sevgi Evleri’ni eşi Dr. Sevtap Şahin ile birlikte ziyaret eden Başkan Şahin, getirdiği hediyelerle de minikleri sevindirdi.

 

 

Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocuklar, bu bayramda da Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve eşi Dr. Sevtap Şahin’le kucaklaştı. Çocuklara tek tek ilgilenerek sohbet eden Başkan Şahin, daha sonra miniklere bayram harçlığı ve oyuncaklar hediye etti.

 

 

Klasik çocuk yuvası yerine Sevgi Evi

İlçede yaşayan 1000 yetim çocuğa destek veren ve ihtiyaçlarıyla ilgilenen Pendik Belediyesi, beş sevgi evi de kurarak çocuklara hem barınma imkanı veriyor, hem de aile ortamında hayata hazırlıyor.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, klasik çocuk yuvalarının çocuklar açısından gerekli sevgiyi karşılayacak ortamları sağlayamadığını, bu nedenle sevgi evleri formülünün hayata geçirildiğini söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve gönüllüler ile birlikte apartmanlar, siteler içinde evler oluşturulduğunu söyleyen Başkan Şahin, uzmanlar eşliğinde bu çocukların tamamen hayatın içinde yaşadıklarını söyledi.

Pendik’te bulunan 5 sevgi evinde korunmaya muhtaç 25 çocuk yaşıyor. Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen evlerin giderlerini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı karşılarken, tamamen kadınlardan oluşan Gönülver Derneği de çocukların hamiliğini üstleniyor.

📆 01 Ağustos 2014 Cuma 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR