MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » SAÇLI SUSKUNLUĞUNU BOZDU!
SAÇLI SUSKUNLUĞUNU BOZDU!

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı İsmail Saçlı son günlerde meydana gelen çeşitli gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yayınladı.
Kartal Cemevi Başkanı İsmail Saçlı’nın basın açıklaması şöyle :

 

 
DEVE’ YE SORMUŞLAR NEDEN BOYNUN EGRİ!

 

 
Degerli dostlarım yazılarımı okuyan canlar ve takipcilerim. Bir cok konuda arayıp son dönemde’ki olumsuzluklara neden bir şeyler yapmıyorsunuz diye görüş istıyorlar.Konular aşağida sıralayacagim.Yani meşhur sözdür : “Deveye sormuşlar neden boynun eğri deve de demiştir ki nerem dogru ki.”

 
Egitim ögretim yılı açiliyor sorunlar çığ gibi okul kayıtları, nakillleri, okul müdürleri hep degişti halkımız engellerle karşilaşiyor bize geliyor çaba harcamamıza rağmen elimizden bi şey gelmiyor.TEOG denen sistem temel egitimden orta ögrenime geçişte ögrencileri ‘İMAM HATİBE’ yönlendirmek, zorla kayıtlar toplumda asimilasyon ve baskının örnegidir.Ermeni ögrenciyi Alevi ögrenciyi sürmek imam yapmak boş çabalar.

 

 

 
Ülkeyi yönetenler demişti ‘artık dindar nesil yetiştirecegiz’ İşte söylediklerini yapıyorlar. Tam da IŞID’ci dindar ve kindar nesil yetiştirdik büyüttük.şimdide onlar efendilerine görevini yerine getiriyor.

 
Kamu da Aleviler yok dedik iş, aş egitim imkanı verilmiyor.En son bir Doktor ‘Yahu ne olacak bir ALEVİ cocugu ölmüş olur.’ dedi.Herşey ortada .Şimdi şunu söylemek istıyorum imam hatip sorunu Sadece Alevilerin sorunu gibi olmamalı bir kesim sorun yaşadımı herkesin ortak sorunu olmalı işçi kazaları da Demokrasi eşitlik hak taleplerinde duyarli olmalıyız.Mücadele birlikten geçer.

İsmail Saçlı

Kartal Cemevi Vakfı Başkanı

Kaynak: Görüş Haber gazetesi

📆 15 Eylül 2014 Pazartesi 14:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR