MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » ÖZ BALKAN GÜCÜ VE SELANİK PAOK FUTBOL KULÜBÜ’NDEN DOSTLUK MAÇI
ÖZ BALKAN GÜCÜ VE SELANİK PAOK FUTBOL KULÜBÜ’NDEN DOSTLUK MAÇI

 

Öz Balkan Gücü Kartal Spor ile Selanik Paok Futbol Kulübü, Kartalspor Stadı’nda yapılan dostluk maçında karşılaştı.

 

Dostluk maçını izlemeye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, İstanbul Yunanistan Konsolosu Georgios Gaitanis, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Selanik Paok Futbol Kulübü Antrenörü Filatos Pelios, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) Başkanı Nasır Süleymanoğlu, futbol kulüplerinin başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

 

Öz Balkan Gücü Kartal Spor’un 1, Paok Futbol Kulübü’nün 3 golüyle tamamlanan karşılaşmanın ardından Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın, futbolculara dostluk madalyası, Selanik Paok Futbol Kulübü Antrenörü Filatos Pelios’a ise dostluk kupası takdim etti.

 

 

ÖZ BALKAN GÜCÜ SPOR VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN DOSTLUK YEMEĞİ

 

Dostluk rüzgârlarının estiği karşılaşma sonrası Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği tarafından dostluk ve dayanışma gecesi düzenlendi.

 

Kartal Vesta Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe; Kartal Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın ve eşleri, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen ve derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri, Selanik Paok Futbol Kulübü Antrenörü Filatos Pelios, Selanik Paok Futbol Kulübü Yöneticileri ve eski futbolcular ile eşleri katıldı.

Dostluk ve dayanışma gecesinde, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen Yunan misafirlerini Kartal’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek derneğe katkısı bulunanlara ve misafirlerine çeşitli hediyeler ve kupalar takdim etti. Erişen, yoğun programı münasebetiyle geceye katılamayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e derneklerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederek kendisi için hazırladıkları plaketi Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a takdim etti.

 

Plaket takdimi için sahneye davet edilen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı konuşmada: “ Böylesine güzel bir dostluk gecesinde herkesi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Benim memleketim Niğde’nin de %20’ye yakını Selanik’ten ve o bölgeden göç edenlerden oluşur. O nedenle sizlerle ayrıca bir aile bağımız var. Dostluk, barış ve kardeşlik olgusu, insan olmanın en güzel erdemlerindendir. İnsanların nerede doğduğuna, dinine, rengine, ırkına bakmadan barışı ve kardeşliği savunurken burada sporun da çok önemli rolü olduğunu düşünüyorum. Sporun kardeşliğini, buraya yansıtan tüm dostlara teşekkür ediyor, hepinize güzel bir gece diliyorum.” dedi.

 

Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği’ne desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e plaketini takdim etmek üzere sahneye davet edilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan: “Tüm misafirlerimizi çok önemli bir programı dolayısıyla geceye katılamayan Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Sizler Balkan göçmenisiniz, bizler de Kafkas göçmenleriyiz. Arada bir köprü var o da gönül köprüsüdür. Bir tarafı Balkan Türkleri, bir tarafı Kafkas Türkleri… Anadolu’nun güzellikleri bunlar… Balkan Türkleri, temiz modern, çağdaş insanlardır ve daha ötesi bir Balkanlı olan Mustafa Kemal Atatürk gibi laiklerdir. Başkanımız hiç ayrım yapmadan tüm insanları çok seviyor, Balkanlıları da bir başka seviyor. Bu geceyi organize eden, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Konuşmanın ardından Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen tarafından Başkan Altınok Öz’e verilmek üzere Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a plaket takdim etti.

 

Gecede yapılan  protokol konuşmalarının ardından, davetliler Türk ve Yunan müzikleri eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

 

 

26 Ek

 

 

Galeri
📆 20 Aralık 2017 Çarşamba 10:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR