MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » ”Öz Balkan Gücü Spor ve Kültür Derneği İftar programında Buluştu”
”Öz Balkan Gücü Spor ve Kültür Derneği İftar programında Buluştu”


Kartal Yakacıkta bulunan Öz Balkan gücü spor ve Kültür derneği Ramazan bayramı dolayısıyla düzenledikleri iftar programında bir araya geldi.
Kartal Yakacıkta bulunan Dernek Terasında biraraya gelen Dernek Üyeleri ve Yakacık sakinleri Dualarla Oruçlarını açtılar.

İftar Programına ,CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Ülger, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Kaya Celep,CHP Karaman Milletvekili Atakan Ünver,Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın,Ak Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol,Geçmiş dönem CHP Kartal belediye Başkan aday adayı Harun Özdemir, Erzurumlular Derneği Başkanı Kenan Albayrak,Kartal Gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan, Kartal belediye geçmiş dönem Başkan yardımcısı Hüsnü Yeşilyurt,Öz Balkan gücü Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Spor bölüm Başkanı Fikret Poyrazoğ’lu Öz Balkan Gücü Spor Kulübü oyuncuları ve üyeler katıldı.

Balkan kültürünü korumak ve yaşatmak amacıyla derneği kurduklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Erişen ”Derneğimizin düzenlediği İftar programımıza katıldığınız için teşekkür ederim.

Balkan ve spor Kültür derneğimizin kurulma amacı ,öncelikle Balkan Ülkeleri ve sonra Avrupa Ülkeleri masterler ile futbol dostluk karşılaştırmaları Kültürel ve sportif etkileşim sağlamak istiyoruz İyi iftarlar geldiğinde için teşekkür ediyorum dedi.

İftar programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber Foto;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 25 Mayıs 2019 Cumartesi 23:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR