MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kadıköy, Manşet, Toplum » Otopark savaşını Kadıköy Kaybetti
Otopark savaşını Kadıköy Kaybetti

Kadıköy Hasanpaşa’da Kadıköy Belediyesi’nin otopark olarak kullandığı alanda, Kadıköy Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında çıkan gerginlik polisin araya girmesiyle sona erdi.

Otoparkın girişini kapatan zabıta araçları kaldırıldıktan sonra İSPARK bilet gişesi konuldu. Uygulamaya “Bu kadar büyük sorumsuzluk olamaz” diyerek tepki gösteren Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Bizi bir telefonla aramadılar. Bize tebligat yapmadılar. Bizimle görüşmediler. Bir tane sorumlu yok burada” dedi. İBB’den yapılan açıklamada ise mahkeme kararları hatırlatılarak, “Anılan bütün mahkeme kararları mahkeme tarafından Kadıköy Belediyesi’ne tebliğ edilmiştir” denildi.

Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’nde bulunan Kadıköy Belediyesi binasının karşısındaki otoparkta belediye ekipleri karşı karşıya geldi. Kadıköy Belediyesine bağlı zabıta ekipleri araçlarını otoparkın girişine çekerek otoparkın girişini kapattı.Saat 14.00 sıralarında Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri arasında bir anlaşma sağlanamadı. Belediye ekiplerini karşı karşıya getiren olayda kısa süreli gerginlikler yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri iki grubun arasına girerek olayların büyümesini önlemeye çalıştı. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu açıklama yaptıktan sonra otoparktan ayrıldı.Bir grup belediye çalışanı alkışlarla ve sloganlarla durumu protesto etti. Büyükşehir belediye ekipleri vinç yardımıyla otoparkın girişini kapatan zabıta araçların kaldırdıktan sonra İSPARK bilet gişesini koydu.

📆 26 Ocak 2018 Cuma 10:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR