MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » “ ÖLÜM MELEĞİ BONZAİ” FİLMİ KARTAL’I SALLADI
“ ÖLÜM MELEĞİ BONZAİ” FİLMİ KARTAL’I SALLADI

Kartal’lı yönetmen Gökmen Yıldız’ın Beyazperdeye aktardığı uyuşturucu belası Bonzai’ye dikkat çeken “Ölüm Meleği Bonzai” filminin galası Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

 

 

Yoğun bir katılımın olduğu gala gecesine Film yapımcısı, Senarist, yönetmen ve sanatçı Gökmen Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkanı Metin Özipek, Başkan Yardımcısı Teoman Karaaslan, Kartal Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Güngör, Kartallı İş ve Spor Adamı Aydın Kaya (Aydın Hoca), Filmin görüntü yönetmeni Mustafa Yaman, Küçük Gelinler dizisinin Başrol oyuncusu Çağla Şimşek, ünlü Aktör Murat Bölücek, filmin Başrol oyuncusu İbrahim Cesur, filmde rol üstlenen sanatçılar ve çok sayıda vatandaşın katılması dikkat çekti.

 

FİLME İLGİ BÜYÜKTÜ 
Kartal Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Metin Özipek ve Kartallı İş ve Spor adamı Aydın Kaya’nın sponsorluğu ile gerçekleşen eserin gala gecesi muhteşem oldu. Salonu hınca hınç dolduran sanatseverler, heyecanla filmin oynatılmasını beklediler. “ Ölüm Meleği Bonzai” filminde rol üstlenen 35 sanatçı sahneye davet edildi ve izleyicilere tanıştırıldı. Yoğun alkışlar içeresinde sahneye çıkan Sanatçılar, izleyicileri selamladı.

 

Bonzai-olum-melegi-filmi-kartal-aydin-kaya Bonzai-olum-melegi-filmi-kartal-metin-ozupek-mhp

PLAKET SUNULDU

 
“ Ölüm Meleği Bonzai” filminin yapımına olan destek ve katkılarından dolayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkanı Metin Özipek, Kartallı ünlü İş ve Spor Adamı Aydın Kaya(Aydın Hoca) ya birer plaket sunuldu. Kartal MHP İlçe Başkanı Metin Özipek, filmin yapımcısı Gökmen Yıldız’ı başarılarından dolayı tebrik etti ve plaket sundu. Bu arada filme olan hizmetlerinden dolayı Aktör Hüsnü Yanık’a plaket sunuldu. Plaket sunum töreninden sonra “Ölüm Meleği Bonzai” filminin gösterimi başladı. Genç bir Taksi şoförünün Bonzai illetine nasıl yakalandığını ve düştüğü uçurumu canlandıran yapıtta özellikle genç çocukları olan ailelere birer mesaj olarak algılandı.

Haber_Foto : Fethi Satıcı

Galeri
📆 20 Ekim 2014 Pazartesi 12:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR