MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Okuma Yazma Seferberliği, ‘Eğitim Kenti Tuzla’da Başladı
Okuma Yazma Seferberliği, ‘Eğitim Kenti Tuzla’da Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Okuma Yazma Seferberliği”, ‘Eğitim Kenti Tuzla’da başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen “Okuma Yazma Seferberliği”, Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nde başladı. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen okuma-yazma kursunun ilk dersine AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır katıldı.

Türkiye’de Okuma Yazma Bilmeyen Kimse Kalmasın
AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların eğitimine önem verdiklerini vurguladı. Döğücü, “Biliyorsunuz çok yakın zamanda Cumhurbaşkanımız ve çok değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi okuma yazma seferberliğini başlattı. Geçmiş dönemde birtakım imkansızlıklar dolayısıyla okuma yazma öğrenememiş olan kişilere yönelik bir çalışma. Okuma yazma bilmeyen beyefendiler de var. Onlar da müracaat ettiler. Dolayısıyla bu çalışmamız Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı olan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.” ifadelerini kullandı. Tek bir kişinin bile başvurması halinde sınıf açılacağını ve öğretmen bulunacağını aktaran Döğücü, şunları kaydetti: “İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle, Halk Eğitim Müdürlüklerimizle irtibatta olacağız. Bu sonuçları da alacağız ve istatistikleri de İstanbul genelinde görmüş olacağız. Sizlere başarılar diliyorum. Defterlerinizi gördüm, yazdığınız yazıları gördüm. Çok güzel. İnci gibi yazılar yazmışsınız. Tebrik ediyorum. “Bugün burada 76 yaşındaki annemizden 30 yaşındaki annemize kadar çok çeşitli profillerle karşılaştık. Bunun amacı Türkiye’de okuma yazma bilmeyen kimse kalmasın”

Döğücü ve Yazıcı Kursiyerlere Karanfil Dağıttı
AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, 76 yaşındaki kursiyerin yanına giderek yazılarını kontrol etti ve azminden dolayı teşekkür etti. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın eşi Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla  İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı  kursiyerleri tek tek sıralarında ziyaret ederek sohbet etti ve karanfil dağıttı.
Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ziyaretlerinden dolayı AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye kahve seti hediye etti. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü de Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır’a hediye vererek teşekkür etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla  İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı ziyaretlerinden dolayı AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla  İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Farabi İlkokulu’ndaki okuma-yazma kursunu da ziyaret etti.  Ziyaret anında samimi duygularda yaşandı. Kurs öğretmeni yeni okuma-yazma öğrenen velileri tahtaya kaldırarak isimlerini yazdırdı ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

Döğücü, Kaymakam Çalışır ve Kadın Emeği Çarşısı’nı da Ziyaret Etti
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü, ilçedeki programında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve AK Parti Tuzla  İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ı ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Kadın Emeğini Çarşısı’nı da ziyaret etti.

📆 19 Mart 2018 Pazartesi 22:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR