MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Muammer Çelebi:Türkiye; ülkesi, milleti ve rejimiyle birlikte çok tehlikeli bir dönemeçtedir.
Muammer Çelebi:Türkiye; ülkesi, milleti ve rejimiyle birlikte çok tehlikeli bir dönemeçtedir.

CHP Kartal İlçe Başkan adayı ve tanınmış iş adamı Muammer Çelebi hem Türkiye gündemini değerlendirmek adına,hemde yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutlamak ve onların şahsiyetinde Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sunan bir basın bildirisi düzenledi.

Muammer Çelebi yaptığı basın açıklamasında şunlara değindi.

 

 

Böylesi bir durumda birinci görevimiz Laik Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma karakterimizi ortaya koymak olmalıdır.
Laik Cumhuriyetimizi yaşatmak görevini almış CHP’sinin üyesi olarak benimde bir şeyler yapmamın kaçınılmaz olduğunu gördüm ve ilçe başkanlık talebimi parti üyelerinin değerlendirmelerine sundum.

Bu görevin riskler taşıdığını biliyorum. Risk ne olursa olsun, toplumun içinde çeşitli nedenlerle sıkışıp kalmış işçi, köylü, esnaf, memur, işsiz, dar gelirli baskı altında tutulan muhafazakar insanlarımızı aydınlatarak hak ve hukuklarını arama haklarını koruyacak konuma getirerek onlarında ilerici devrimci düşünceye erişebilmelerini sağlayarak CHP’si ailesini genişletmek olduğunun bilincini taşıyan kişi olarak bir şeyler yapmalıydım.
Bunun için tüm riskleri alarak bu yolculuğa çıkmalıydım.

 

Atatürk’ün belirlediği muasır medeniyet seviyesini aşma hedefine kilitlenmiş CHP’sinin bir üyesi ve Cumhuriyetin evladı olarak tavırsız kalamazdım, kalmamalıydım. Taraf olmamın gereğini yapmalıydım. Böylesi onurlu bir görev talebim, karşılık bulması halinde yeni bir vizyon ortaya koyarak siyaseti hastalıklarından arındırarak, dogmalara karşı olan bilimselliği rehber edinmiş aydınlanmamızın yüzü olan genç ve kadınlarımızdan oluşacak bilinçli kadrolarla; sömürüye, emperyalizme, vahşi kapitalizmin yarattığı gerici çağ dışı yönetim anlayışına karşı direnebilen bir Kartal ilçe örgütünü yeniden ayağa kaldırarak tüm Kartal’lılarla kucaklaşacağız.
Kartal ilçesinin şanlı geçmişinde bunlar vardır yarında olacaktır.

Bu inançla bu yolculuğa çıkma kararımı örgütümle paylaştım ve yetki talep ettim.

Demokratik ve hakça yaşanabilen yeni bir dünya düzeninin oluşumuna etkin bir öncülüğü yapma misyonu olan CHP’sini ilçemizde, ilimizde ve de ülkemizde ilkeleriyle birlikte iktidarlara taşıma şerefini milletimizle birlikte paylaşmanın mutluluğu bana yeten ve artan bir miras olacaktır.
Bu duygu, düşünce ve inancımla CHP Kartal ilçe başkanlığı görevine talep açmış bulunuyorum. Siz basın emekçilerine esirgemediğiniz ilginiz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Doğayı korumak için, barış için, huzur için, adalet için, herkesi el ele vermeye davet ediyorum.

Ayrıca aydınlanmamıza, bilgilenmemize önderlik eden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

Baş öğretmenimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’e tekrar tekrar şükranlarımı saygılarımı arz ediyorum.
MUAMMER ÇELEBİ

📆 21 Kasım 2017 Salı 18:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR