MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Minik öğrenciler yıl sonu gösterileriyle büyüledi
Minik öğrenciler yıl sonu gösterileriyle büyüledi

Maltepe Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocuklar, Prof. Dr. Türkan saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdikleri yıl sonu gösterisiyle izleyenleri büyülediler. Minik öğrenciler, Belediye Başkanı Ali Kılıç’a atık materyallerden yaptıkları tabloyu hediye etti. 

 

 

Maltepe Belediyesi’nin her mahalleye kreş projesi kapsamında hizmete açtığı  Zümrütevler, Bağlarbaşı ve Altayçeşme mahallelerinde eğitim gören 150 öğrenci, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yıl sonu gösterisi gerçekleştirdi.  Minik öğrencilerin müzik ve dans gösterileri, izleyenlerden tam not aldı. Öğrencilerin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’de açtıkları  kreşlerin, en hijyenik kreş olarak seçildiğini belirterek, “Bu anlamda tam not aldığımız için gururluyuz ve bu gurur hepimizin. Kreşlerde çalışan tüm personelime teşekkür ediyorum. Maltepe’de 4. kreşimizi 19 Mayıs’ta Başıbüyük mahallesinde açtık. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. En güzel geleceği, çocuklarımıza vermekte kararlıyız” dedi.

 

 

ATIKLARDAN TABLO

Konuşmaların ardından kreş öğrencileri Başkan Kılıç’a, atık materyallerle ürettikleri tabloyu hediye etti. Sahneye davet edilen Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker, Maltepe Belediyesi Kreş Müdürü Faruk Süslü, Birim Şefi Eylem Şahin ve Kreş Koordinatörü Yeliz Demirci’ye de, öğrenciler tarafından çiçek verildi.

📆 22 Mayıs 2015 Cuma 17:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR