MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » MASTÖP’DEN GÜLTEKİNE TAM DESTEK
MASTÖP’DEN GÜLTEKİNE TAM DESTEK

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Anadolu Yakası Başkanlığı Dönerci Ali Usta’da bir kahvaltı verdi. Kartal Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek ve AK Parti İlçe yönetiminin de katıldığı kahvaltıya ilgi büyük oldu..

Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi aday adayı Necmettin Gültekin’in de organizasyonun içinde olduğu kahvaltıda mastöp üyeleri hemşehrilerine tam destek verdi.

Açılış konuşmasını Meclis Üyesi Aday Adayı Necmettin Gültekin Yaptı.
Necmettin Gültekin: “Safımız bellidir,Kartal’da iktidar olacağız”

Gazeteci ve siyasetçi Necmettin Gültekin: “Bizler yaşanılan bu son süreçten sonrasını, devletini, milletini seven, bu konuda kayıtsız şartsız canını adamış insanlar ve Zühreler olarak AK Parti’ye yaklaşmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte de daha da AK Parti’ye yaklaşacağız, Ebubekir Başkanımızı da inşallah 31 Mart Seçimlerinde Kartal’a belediye Başkanı yapacağız.
“Bütün bunlar için çalışıp, çaba harcarken asla kişisel beklentiler içerinde olmayacağız. Küresel, toplumsal aynı zamanda ülküsel olarak yaklaşıyoruz olaylara. Çünkü bizim bir ülkümüz ve amacımız var. Siyaset sadece araçtır. Bu hedeflerimize ulaşabilmek için, doğru kişilerin yanında yer almak gerekir. İşte bizlerde o yüzden Sayın Adayımız Ebubekir Taşyürek’in etrafında, ilçe başkanımız ile birlikte AK Parti saflarında yerimizi aldık. İnşallah, Kartal’da bunu başaracağız. Çünkü Kartal’ın buna ihtiyacı ve özlemi var. Son olarak şöyle diyorum; “Ebubekir Başkanım, siz ışığı önünüze alın. Arkanızı düşünmeyin. Geride gelenler gelir, gelmeyenler kendi bilir. Yolunuz açık olsun başkanım” diyerek sözlerini noktaladı. Gültekin’in konuşması salondan büyük alkış aldı.

Gürkan Akyol: “Reisimize sözümüz var”
AK Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol,yaptığı konuşmasında. “Biz 29 Aralık’ta Sayın Başkanımız ile yola çıktığımızda şöyle bir söz verdik. Reisimizin emanetisin. Biz Kartal’da gece gündüz demeden, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadan Kartal’ı karış karış dolaşacağız. Kartal’ın on yıllık makûs talihini değiştirecek, ilçemizi AK belediyecilik ile yöneteceğiz. Sizlerin de desteği ile Kartal’ı güzel günler bekliyor. 37 meclis üyesi adayı çıkaracağız. Az evvel en az üç aday istiyoruz dedi, Malatyalılar. Ben şöyle bir hesap yapıyorum da, o hesap belki tutmaz ama ona yakın bir hesap çıkabilir. Değinmek istediğim bir diğer önemli konuda ülkece, milletçe ve ümmetçe çok önemli bir sınavdan geçiyoruz. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu mantık ile çalışıyoruz. Bu bilinçteyiz. Reisimizin emaneti Ebubekir Taşyürek, Allah’ın izni ile 31 Mart akşamı Kartal Belediyesi’nin burçlarına AK Parti bayrağını dikecek. Buna inanıyoruz. Hep birlikte Kartal’da gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

Ebubekir Taşyürek: ”Şehriemini olmaya geliyorum”

Ebubekir Taşyürekyaptığı konuşmasında; Malatyalılar bu zamana kadar önemli devlet adamları çıkarmış, her daim ülkesinin ve milletinin yanında olan bir kentimizdir. Malatyalıları ne kadar çok sevdiğimizi az önce konuşmacı arkadaşım değindi. Bizler ülkemizin her karış toprağını sever, her şehrini kucaklarız. Bildiğiniz gibi 31 Mart’ta Yerel Seçimler olacak. Ben şunu belirtmek isterim ki, milletimizin en doğru kararı vereceğine inancım tamdır. Ben Ebubekir Taşyürek olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın, genel merkezimizin ve il teşkilatımızın onayı ile Kartal teşkilatımıza ve Kartallılara emanet edildim. İnşallah biz üzerimize düşeni yaparak, Kartal’da ki bütün dostlarımız ile gönül birliği ederek Kartal Belediyemizin burçlarına AK Parti bayrağını dikeceğiz.

Basın mensuplarının yanısıra Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Haydar Göksoy,Hüseyin Karakayai Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Adem Yıldız, Elazığlılar Dernek Başkan’ı Ömer İçmeli, Altınordu Spor kulubü Başkanı Hüseyin Erkubilay, Aygad başkan Vekili Vural Dağtekininde katıldığı toplantı sonunda birlikte fotoğraflar çekildi.

Galeri
📆 03 Şubat 2019 Pazar 21:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR