MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet » MASİAD’tan Ali Kılıç ile işbirliği kararı
MASİAD’tan Ali Kılıç ile işbirliği kararı

MASİAD’tan Ali Kılıç ile işbirliği kararı.FMaltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. 25 bin kişiye iş kapısı olacak M’Expo Projesi’ne sahip çıkma çağrısı yapan Kılıç’a, MASİAD’tan destek geldi. MASİAD Başkanı Muhammed Çavuşoğlu, “Seçimden hemen sonra sizinle birlikte kapı kapı dolaşıp, hangi bakanlığımıza gitmek gerekiyorsa sizinle beraber gidecek, bu projeye sahip çıkacağız” diyerek, işbirliği sözü verdi.



Maltepe Sanayici ve İşadamları Derneği’nde gerçekleştirilen buluşmaya, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yanı sıra CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel, MASİAD Başkanı Muhammed Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Maltepespor Başkanı Atilla Çaycı ile çok sayıda sanayici ve iş insanı katıldı. Burada  konuşan Başkan Kılıç, “Maltepe’mizin geleceğine hep birlikte sahip çıkmak zorundayız.

Bizim esnafımız ve iş insanlarımız iş yerlerini sabah 9.30-10.00 gibi açıyorsa, burada bir sorun var demektir arkadaşlar. Bakın ciddi bir ekonomik bunalım var. Ciddi bir işsizlik sorunu var. 25 bin insanımıza iş kapısı açacak, esnafımıza ve iş insanlarımıza can katacak, Anadolu Yakası’nı şaha kaldıracak Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi projemizi hazırladık. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu gün dönemin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım’la bir araya geldik. O gün orada bu projemizi sundum. Yeri de ilk defa orada kendisi ile paylaştım. Bugünkü Nurettin Baransel Kışlasının olduğu alanda, hazineye ait devasa bir arsa var. Orada bu projeyi hayata geçirebileceğimizi ifade ettim.

Hemen not aldı. Konuyu Cumhurbaşkanı ile paylaşacağını ifade etti. Ancak ne yazık ki biz o toplantıyı bitirdikten bir kaç saat sonra hain darbe girişimi meydana geldi ve sonrasında bir adım atamadık. Şimdi Nurettin Baransel Kışlası boşaltılıyor. Belki oraya devasa konutlar yapılacak. Benim sizlerden ricam, gelin bu projeye hep birlikte sahip çıkalım. Maltepe’mizin geleceğini, ekonomisine sahip çıkalım İşsizliğe de çözüm olalım” dedi.

MASİAD’TAN DESTEK

Kılıç’ın bu sözlerini mutlulukla karşılayan MASİAD Başkanı Muhammed Çavuşoğlu, “Seçimden hemen sonra sizinle birlikte kapı kapı dolaşıp, hangi bakanlığımıza gitmek gerekiyorsa sizinle beraber gidecek, bu projeye sahip çıkacağız” diyerek, işbirliği sözü verdi. MASİAD’ın ardından Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel’i de ziyaret eden Başkan Kılıç, burada üyelerin taleplerini dinleyerek yeni dönemdeki projelerini anlattı.

  

Tarih : 13.03.2019

📆 13 Mart 2019 Çarşamba 16:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR