MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Spor, Toplum » Maltepespor yeni sezona merhaba dedi
Maltepespor yeni sezona merhaba dedi

Başlama vuruşu Başkan Kılıç’tan

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Maltepespor, 2014-2015 sezonunun açılışını, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirdi. Sezon açılışına Maltepe Kaymakamı Mustafa Tapsız, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepespor Kulüp Başkanı ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi İlyas Güldiken, AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, ile çok sayıda taraftar ve vatandaşlar katıldı.

 

KILIÇ’A FORMA

Başkanı Ali Kılıç, Kaymakam Tapsız ile birlikte tribünlere giderek, “Büyük Başkan buraya” tezahüratları eşliğinde taraftarları selamladı. Başkan Ali Kılıç’a, Maltepespor’a desteklerinden ötürü 62 numaralı beyaz Maltepespor forması ve Maltepespor atkısı hediye edildi. Törende bir konuşma yapan Başkan Kılıç, “Maltepespor’u bu anlamlı günde, zafere ulaştığımız 30 Ağustos’ta yeni sezonun açılışını yaptıkları için tebrik ediyorum. Anadolu halkının farklı özellikleri vardır. Yokluk içinde, çarıklarıyla emperyalizme diz çöktüren bu halk, eminim ki koşullar ne olursa olsun sporda da başarısını gösterecektir. Belediye başkanı olarak sizlere bir söz vermiştim. Maltepe’de kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden birlikte Maltepe’ye sahip çıkacağız. Bu vesileyle gençlerimize, sporcularımıza sahip çıkacağız. Ben bir evladınız olarak yanınızdayım” dedi.

 

KARDEŞ TAKIMLA MAÇ

AKP İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Kaymakam Tapsız’dan sonra Maltepespor Kulüp Başkanı İlyas Güldiken de bir konuşma yaparak, “Bu sene takımımızı şampiyon yaparak, bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Kaymakam ve belediye başkanımıza kulübümüze desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Maltepe’de halkımızla, taraftarımızla beraber yürüyerek birçok başarıya imza atmak istiyoruz” diye konuştu. Konuşmalar sonrası Başkan Ali Kılıç ve İlyas Güldiken sahaya inerek, yeni sezonun başlama vuruşunu yaptı. Kardeş kulübü Zonguldak Kömürspor’la hazırlık karşılaşması yapan Maltepespor’u bu özel gününde Başıbüyüklüler, Asi Dramalılar, Selamet, Zümrütevler Teksas taraftar grupları da yalnız bırakmadı.

📆 01 Eylül 2014 Pazartesi 10:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR