MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Maltepeliler Başkan Ali Kılıç’la Ankara’ya çıkarma yaptı
Maltepeliler Başkan Ali Kılıç’la Ankara’ya çıkarma yaptı

Binlerce Maltepeli yeniden aday gösterilen Kılıç’a sahip çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Maltepe’de yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Ali Kılıç, 18 mahalleden binlerce Maltepeliyle CHP’nin, Ankara’da yapılan Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. 

Gece Maltepe’den otobüslerle coşku içerisinde yola çıkan vatandaşlara Başkan Ali Kılıç da eşlik etti.  Yol boyunca “Maltepe Seninle Gurur Duyuyor”, “Gençlik Gelecek, Gelecek Seninle Güzelleşecek”, “CHP Çatımız Ali Başkanımız” ve “Ali Kılıç’la Yola Devam” sloganları atılırken, yeni seçim şarkısı “Ali Kılıç’la Bir Daha” da otobüslerde çalındı. Maltepelilerin hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkı çalınırken, Ali Kılıç da vatandaşları selamladı.

SİZLERLE YOLA DEVAM

Başkan Kılıç yola çıkmadan önce yaptığı konuşmada, “Halkımızla bu şerefli yola çıkmaktan büyük bir onur duyuyorum. Bu daha başlangıç. Maltepe’ye yapacağımız hizmetler siz değerli halkımızın takdirleriyle sürecektir. İnşallah aday tanıtım toplantımızı da başarıyla atlattıktan sonra, pazartesi gününden itibaren ilçemizde sokaklara çıkacağız. 5 yıldır hem çalışanlarımın, hem de sizlerin desteğiyle başarıyla sürdürdüğümüz ve birçok ilki gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza, sizlerin de teveccühüyle devam edeceğiz. Bundan en ufak bir kuşkum yoktur. İyi ki varsınız. Ankara bizi bekliyor” dedi. Kılıç konuşması sonrası tek tek tüm otobüsleri ziyaret ederek halkla birlikte fotoğraf çektirdi. Maltepeliler de Kılıç’a desteklerinin süreceğini ifade ederek, Maltepe’nin rotasının belli olduğunu ifade etti. 

SALONDA MALTEPE COŞKUSU

Ankara yolundaki coşku, aday tanıtımının yapıldığı salonda doruğa ulaştı. Salonu sloganlarla inleten Maltepeliler, açtıkları pankartlarla da yeniden aday gösterilen Ali Kılıç’a sahip çıktılar. Maltepelilerin coşkulu sloganları, salondan büyük alkış aldı. 13 Ek

Galeri
📆 10 Şubat 2019 Pazar 19:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR