MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Mahmut Tanal Kartal’da vatandaşlarla buluştu
Mahmut Tanal Kartal’da vatandaşlarla buluştu
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kartal’ı ziyaret etti. Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel için vatandaşlardan ve esnaftan oy isteyen Tanal, “Büyükşehirde Ekrem İmamoğlu’na, Kartal’da ise değerli başkanımız Gökhan Yüksel’e destek vermenizi istiyorum.” dedi.

Kartal’ın Gümüşpınar Mahallesi’nde seçim ziyaretleri yapan Milletvekili Mahmut Tanal’a CHP’nin Kartal adayı Gökhan Yüksel eşlik etti. Sakızağacı Caddesi’nde gerçekleştirilen ziyaret sırasında, esnafa 2009’dan bu yana gerçekleştirilen projeleri anlatan Gökhan Yüksel, “Kreş sayısını birden onbeşe çıkarttık, Kartallı Kazım Meydanı, Yakacık Bayram Demirkol Parkı ve M. Ali Büklü Parkı gibi projeleri gerçekleştirdik. Kartal Belediyesi’nin yeni hizmet binasını yaptık. Hürriyet Mahallesi’nde huzur evi yaptık. Bazıları yaptıklarımızı görmek istemiyor, ama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Valilik teşekkür edip, hatta ‘bu tesisi bakanlık bünyesine verseniz çok güzel olur’ şeklinde ifadede bulunmuştur. Yeni dönemde Gümüşpınar Mahallemiz için bir müjdemiz var.



Soğanlık bölgemizin pazar sorununu gidermek amacıyla kapalı bir pazar alanı yapacağız. Burası otopark sorununu da giderecek bir yer olacak. Kartal’ın 20 mahallesine hakim, Kartal’da doğup büyümüş, aranızdan gelen biri olarak devraldığım bayrağı daha da ileriye taşımak için aday oldum. Yerel yönetimlerden gelen, deneyimli ve birikimli bir kardeşinizim. 31 Mart yerel seçimlerinde desteğinizi istiyorum.” dedi.”Beka sorunu değil, bu bir hizmet yarışıdır, beka sorunu var demek terörü yüceltmektir”



Mahmut Tanal ise yaptığı konuşmada Türkiye’nin bir beka sorunu olmadığını söyleyerek, “Bu bir hizmet yarışıdır. Mesele, kimin daha iyi belediyecilik hizmeti yapacağıdır. Türkiye’nin bekası gibi bir şey değildir. Beka sorunu, bir ülkenin bayrağı, vatanı veya egemenliği tehdit altındaysa vardır. Çok şükür ülkemizde böyle bir tehdit yok. Böyle bir tehtidi kabul etmekle terör örgütlerini yüceltmiş oluruz. Bu da anayasal bir suçtur. Türkiye Cumhuriyeti devleti terör örgütleriyle baş edebilen, başını ezen, büyük bir devlettir.” ifadelerini kullandı.

Mahmut Tanal’ın konuşması şöyle devam etti:

“Başkanımız burada yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Sosyal belediyeciliğin öncülerinden olan Kartal’da AK Parti’nin çoğu belediyesinde bulunmayan kadın sığınma evi de var. Bu vesileyle kadın kardeşlerimizin Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum.Otobüs durağında bank yok, otobüs 1 saatte geliyor
Bakın şurada bir otobüs durağı var, sabahleyin oraya gittim. Otobüs duraklarını kim yapıyor, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapıyor. Yaşlısı var, hamilesi var, hastası olan var. O otobüs durağında oturabilecek bank yok. Bu caddemizde, bu mahallemizde sordum vatandaşa, bir saatte belediye otobüsü geliyor buraya. Yahu arkadaş, biz Kartal’da yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi buraya niçin en azından 10 – 15 dakika aralıklarla belediye otobüsü göndermez? Binecek müşteri mi bulamıyor, insanlar orada otobüs bekliyor. 

Sizden istirham ediyorum, CHP gelirse şu olur diyorlar, Kartal Belediyesi CHP’de, Maltepe, Kadıköy, Trakya’nın çoğu CHP’de. Ülkeyi mi böldük. CHP, ülkenin çimentosudur, birleştirici gücüdür, kurucu felsefesidir. Bugüne kadar partimizde hiçbir yönetici ötekileştirici bir laf kullanmamıştır. Bu gemi su alırsa, ALLAH göstermesin, hep birlikte batarız.  Bu yüzden biz herkesi kucaklıyoruz. Hiçbir zaman ötekileştirici dil kullanmayacağız. Sevgi ülkeyi bütünleştirir, birleştirir. “Sandıkların başında nöbet tutmamıza gerek kalmaması için farklı açmak zorundayız”
Bakın mesela Soylu dün bir laf etti, efendim seçimi alamazsak şu olur bu olur. Bunların hepsi artık kaybedeceklerini biliyorlar, onun telaşındalar. Baskıyla ve korkutmayla oy almaya çalışıyorlar. Sizden rica ediyorum, bir gece o sandıkların başından ayrılmayın. Kartal’da sandıkların başında üç gün nöbet tuttuğumuzu biliyorum. O nöbeti tutmak zorunda kalmamak için farkı açmak zorundayız. O farkı açabilmemiz için şimdiden çok iyi çalışmamız lazım. Sokakta seçim çalışması yaparken laf atan olur, provokasyon yapan olur. Bunların hiçbirinin oyununa gelmey
Galeri
📆 08 Mart 2019 Cuma 00:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR