MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik, Toplum » Madalya Sevinci Yaşadılar
Madalya Sevinci Yaşadılar

Pendikli engelliler, “Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde yeteneklerini sergileyecek.  8 Aralık’ta (yarın) gerçekleşecek programda tüm katılımcılara ücretsiz göz taraması da yapılacak.

 

 

Pendikli engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü düzenleyecekleri gösteriye hazırlanıyor. Pendik Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği programda halk oyunu oynayıp şarkılar söyleyecek olan engelliler, bir kez daha yeteneklerini sergileyecek. Engelliler Koordinasyon Merkezi öğrencilerinin yanı sıra özel rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin de katılacağı programda katılımcılara çeşitli hediyeler de verilecek. Konuk sanatçının da katılacağı program, saat 14:00 ile 16:00 arasında yapılacak. Öte yandan program sonunda başta engelliler ve aileleri olmak üzere tüm katılımcılara Veni Vidi Göz Hastanesi işbirliğiyle “ücretsiz göz taraması” yapılacak.

Büyük mutluluk yaşadılar
5847fdd6b7fa1_dsc-0401

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen bir diğer etkinlik ise Gedik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Dünya Engelliler Farkındalık Günü” Programı. Gedik Üniversitesi Spor Salonu’nda başlayan ve cuma günü sona erecek etkinliğin ilk gününde engelli öğrenciler, önce dans etti, ardından kendileri için hazırlanan parkurlarda spor yaptı. Kimi kendini basketbolda kimi de voleybolda gösterirken bazı öğrenciler de futbol oynayarak yeteneklerini ortaya koydu. Etkinliğe katılarak engelli öğrencilere eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, Pendik Belediyesinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engellilere desteklerinin süreceği mesajını verdi.  Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel ve Gedik Üniversitesi yöneticilerinin madalya takdimi ise öğrencilere büyük mutluluk yaşattı.

Ampute Takımı ile Pendikspor’dan gösteri maçı

Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Pendik Ampute Futbol Takımı ile Pendikspor 8 Aralık Perşembe günü bir gösteri maçı yapacak. Yenişehir Mahallesi’nde yapımı yeni tamamlanan İstanbul’un ilk ve tek ampute futbol sahası,  bu özel maçla birlikte ilk kez bir müsabakaya ev sahipliği yapacak.  Yenişehir Mahallesi Millet Caddesi Şefika Sokak Ampute Futbol Sahası’ndaki maçın başlama saati ise 11:00.

 

Galeri
📆 08 Aralık 2016 Perşembe 10:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR