MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KÜTÜPHANE HAFTASI’NDA KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ
KÜTÜPHANE HAFTASI’NDA KİTAP TOPLAMA KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN 40 FARKLI ŞEHİRE 15 BİN KİTAP

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün 2015 yılında başlattığı “Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” projesi kapsamında ilçe genelinde 8 noktada bulunan kitap kumbarasından çıkan kitapların kullanılamayacak durumunda olanları geri dönüşüme, daha iyi durumunda olanları ise talep edilen yerlere ulaştırılmaya devam ediyor.

Bu geri dönüşüm çalışmaları kapsamında Kartal’da eğitim veren Özel İstek Uluğbey 4. sınıf öğrencileri, Kütüphane Haftası’nda Kartal Belediyesi’ni ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere kitap bağışında bulundu. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü de kitap bağışında bulunan öğrencilere geri dönüşüm malzemelerinden oluşan hediyeler verdi.

“15 Bin Kitap İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıldı”

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars; doğayı korudukları, ekonomiye katkıda bulundukları ayrıca birçok insana ulaşacak kitaplar temin ettiklerini belirterek şunları dile getirdi: Kütüphane Haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi binasına konulan kutularda kitaplar biriktirilerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından talep edilen yerlere ulaştırılıyor. Bu kapsamda Kartal’daki okullarda öğrenim gören öğrencilerimiz, kutuya kitap bırakarak ihtiyaç sahibi yerlere gitmesine vesile oluyor. Son olarak belediyemizi ziyaret eden Özel İstek Uluğbey 4. sınıf öğrencileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için kitap bağışında bulundu. Kartal Belediyesi ailesi olarak duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 2015 yılında başlayan “Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” kampanyası, Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün desteği ile devam edecektir.”

Kampanya Kapsamında 40 farklı ile 15 Bin Kitap Ulaştırıldı

“Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” projesi kapsamında 40 farklı şehire yaklaşık 15.000 kitap yollandı. 2015 yılında başlayan proje ile oyuncak kumbarasından çıkan kitaplar;  ihtiyaç sahibi okul, hastane, kafe, askeriye gibi yerlere gönderiliyor. Kütüphane Haftası boyunca da Kartal Belediyesi binası Fuaye Alanına konulan kutu içerisinde kitaplar biriktirilerek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından talep edilen yerlere gönderilecek. Kütüphane Haftası Boyunca toplanan kitaplardan şimdiye kadar; Ağrı,  Ardahan, Amasya, Adıyaman, Bingöl,  Bolu,  Batman Çanakkale, İstanbul, Erzurum, Gümüşhane, Şanlıurfa, Muş, Hatay,  Kocaeli,  Mersin, Sinop, Siirt, Sivas, Kilis, Mardin, Van, Nevşehir ve Zonguldak gibi 24 farklı şehire ulaştırıldı.

 

📆 31 Mart 2018 Cumartesi 20:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR