MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KÜÇÜKÇEKMECE’DE SPOR CAMİASI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ.
KÜÇÜKÇEKMECE’DE SPOR CAMİASI İFTARDA BİR ARAYA GELDİ.

Küçükçekmece Belediyesi’nin Amatör Spor Kulüp yöneticileri için düzenlediği iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’de katıldı.

Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinden biri de Amatör Spor Kulüpleri’ne verildi. Küçükçekmece Nikâh Sarayın da düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası kaynaşma fırsatı bulurken programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Geçlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, Kulüp Başkanları, yöneticiler, hocalar, Muhtarlar ve aileleri katıldı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Çok kıyametli ilçe Başkanımız değerli Meclis üyelerimiz, Kulüpler birliği başkanımız, kulüplerimizin çok değerli başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve spora gönül vermiş çok değerli Küçükçekmeceliler hepinizi sayı ve sevgi ile selamlıyorum, öncelikle Seymen beyi tebrik ediyorum bugün kongresi vardı. Küçükçekmecelerin tevecününü kazanarak yeniden başkan seçildi. Bir ramazan ayında Küçükçekmece’yi kardeşlilik ortamında aynı sofralarda görmek hepimizi mutlu ediyor.

Rabbim birlik beraberliğimizi hiç eksik etmesin inşallah Küçükçekmece’de sizler diğer ilçeleri bakıyorsunuz, yürüyorsunuz gerçekten kulüpler birliğimiz ve kulüplerimizle çok güzel diyaloglarımızı var inşallah bunları artırarak geliştireceğiz çünkü biz sizi belediyelerin yardımcıları olarak görüyoruz çünkü çocuklarımıza sahip çıkıyorsunuz, gençlerimize sahip çıkıyorsunuz, Küçükçekmecey sahip çıkıyorsunuz yapmış olduğunuz her çalışma önemli bir yardım bu anlamda özelikle kulüplerimizin ortaya koymuş olduğu performanstan son derece memnunuz ki son dönemde en fazla şampiyon çıkaran ilçe oluyoruz bu anlamada Küçükçekmece ilçesi İstanbul 1.incisi oldu ben bu başarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah sizlerle birlikte daha güzel başarılara imza atacağız kulüplerimizin ihtiyaçlarını karşıyalar ak yardımlarımızı artırarak Küçükçekmece’yi spor anlamanın da İstanbul un zirvesinden indirmemeye kararlıyız, çünkü size güveniyoruz gerçekleten sporda sadece başarı ile değil centilmenliğinizle de Küçükçekmece inin adını anılmasını arzu ediyoruz.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, Çok kıymetli Belediye Başkanım saygı değer Ak Parti ilçe Başkanım, Belediye Meclis üyelerimiz, muhtarlarımızı Spor kulübü başkanlarımız ve yöneticilerimiz kıymetli spor ailesi hepinizi bu Ramazan ayında sevgi saygı ile selamlıyorum hoş geldiniz. Az önce üç yılda bir gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzu gerçekleştirmiş olduk. Tek lise ile katıldığımız genel kurulda 41 tane Spor kulübümüzün desteği ile başkan ve ekip olarak seçildik ilçemiz için hayırlı olsun diyorum bundan sonra inşallah tekrar güzel görevler yapacağız.

Bu görevleri yaparken tabii ki belediye Başkanımızın ve Belediyemizin desteğini unutmamak lazım hepsi olmasa bile belediyemiz ilçe spor kulüplerimize tesisleşme konusunda el atmış durumda amacımız ilçedeki spora yön vermek tesisi, ulaşım, malzeme desteği maddi yardımdan futbol ve diğer takım sporlarına destek vererek sporcu sayımızı çoğaltmış olacağız hep beraber birlik ve beraberlik içinde ilçe sporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz önümüzdeki Ramazan bayramının ailenizle, sevdiklerinizle kutlamazınızı cenabı Allahtan niyaz eder belediye başkanımızda bu güzel iftar yemeğinde bizleri sizler buluşturduğu için teşekkür ederim dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İftar’da Kuran-ı Kerim ve okunan ezan sonrası gönül sofralarında buluşan spor camiası dualarla oruçlarını açtı.

📆 13 Haziran 2018 Çarşamba 22:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR