MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KUAFÖR TANJU&GALİP GÜZELLİK SALONUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
KUAFÖR TANJU&GALİP GÜZELLİK SALONUNA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Kartal’ın tanınmış güzellik salonlarından olan Tanju Akkaykak’ın sahibi olduğu Kuaför Tanju&Galip güzellik salonu beklenen açılışını yaptı.

 

TANJU-ACILIS-2
Kalabalık bir davetli eşliğinde yapılan açılışa Kartal Belediye Başkan Yardımcımları Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın,Gülcemal Fidan , Kartal Belediye Başkan Danışmanlarından Haydar Oğuz, Kartal Kent Konseyi Başkan’ı İrfan Kurtuluş, Ak Parti Kartal İlçe Başkan’ı Mehdi Akman,CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk ve Yönetimi,Kartal Kuaförler Odası Başkan’ı Adem Etirli, Demokrat Parti İl Başkan Yardımcısı Nimet Bulut, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Vuslat Balkış,Demokrat parti Kartal İlçe Başkan yardımcısı Armağan Önder Özcan, Demokrat parti Kartal İlçe Başkan yardımcısı Yüksel Başçil, Demokrat parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Adnan Sancak, Demokrat parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Türedi  ,Balkanlar Dayanışma ve Kültür Derneği eski Başkanı Olcay Özgür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personelinden davetliler, Koma seçkiner Müzik grubunun sahibi Erkan polat ve çok sayıda davetli ve basın mensupları vardı.

 


TANJU-ACILIS-1

Açılış kurdelesini hep beraber kesen Başkan yardımcıları ve İlçe Başkanları ve siyasiler siyasi açıdan ayrı görüşlere sahip olsalar bile istenildiğinde bir araya gelinebileceğinide gösterdiler.

unnamed
Davete katılan davetliler Tanju Akkaynak’a Kartal’a kaliteli ,temiz ,hijyenik ve uzman kadroya sahib bir işletme kazandırdığı için teşekkür ettiler. Bizde Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz .

Galeri
Etiketler:
📆 24 Nisan 2015 Cuma 17:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR