MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor uzatma dakikalarında turu geçti.
Kartalspor uzatma dakikalarında turu geçti.
Türkiye Kupası 1.Tur eleme mücadelesinde dün sahasında komşu ilçe takımı Maltepespor’u konuk eden Kartalspor normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle adını bir üst tura yazdırdı.
Kartal stadında oynanan karşılaşmaya geçmiş sezonlarda yaşanan taraftar olayları nedeniyle Maltepespor taraftarı müsabakaya alınmazken, ligde 3 maç seyircisiz oynama cezası kalan Kartalspor taraftarları ise kupa mücadelesinde tribünde yerini aldı.

Teknik direktör Taner Gülleri, Maltepespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Batuhan Özgür, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Tahsin Hacımustafaoğlu, Samet Eser, Volkan Yılmaz, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Baran Basut, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Sait, Burak, Zafer, Yasin, Samet, Tahsin, Görkem, Dündar ve Aytek onbiri ile çıktı.

Saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerimizden Serhad Ürkmez yönetirken, yardımcılıklarını Mehmet Ali Akkor ve Emrah Akkaya üstlendi. Müsabakada dördüncü hakem olarak Hakan Tezcan görev yaptı.

Maltepespor’lu oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmanın ilk dakikası içerisinde konuk takım oyuncusu Volkan Serim kaleci Osman Şimşek’le karşı karşıya kaldı, vuruşunda Osman başarılıydı.

unnamed (2) unnamed (1)
13.dakika da Görkem atak yönünün solunda Sertaç Kaya Tekin tarafından düşürüldü, serbest vuruşu Ozan Solak ceza sahası arka direğine doğru ortaladı, Sait topa yetişmek isterken rakibine faul yaptı.

31.dakika da Görkem sağ kanattan ortasını yaptı, arka direğe koşu yapan Dündar Denizhan yetişti ve rakibinin müdahalesine rağmen topa dokunmasını bildi ve top Maltepespor ağlarıyla buluştu. 1-1
37. dakika da Dündar soldan son çizgiye kadar indi, kale önüne yerden Görkem’e pasını çıkarttı kaleci Emre Aydın son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

38.dakika da Ozan sağ taç çizgisinden taç atışını kullandı, ceza sahası içerisinde topla buluşan Aytek şık bir şekilde rakibinden kurtularak çaprazdan sert vurdu kaleci Emre iki hamlede kontrol etti.
40.dakika da Maltepespor sağ çaprazdan Volkan Bekci ile serbest vuruş kullandı kaleci Osman topa sahip oldu.

45.dakikada Kartalspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Sol kanattan ceza sahasına giren Görkem kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı son anda savunma oyuncusu Uğurcan ayak koydu, geriden gelen Aytek tamamlamak istedi bu sefer kaleci Emre’den döndü sonrasında Sertaç topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kartalspor üstünlüğü ile tamamlandı.

59.dakika da Sait ceza sahasının hemen önünde rakibini düşürdü, karşılaşmanın hakemi serbest vuruş kararı verirken Sait’e de sarı kart gösterdi. Serbest vuruşu Maltepespor’dan Samet Eker kullanırken top az farkla dışarı gitti.

69.dakika da sol köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan bir anlık karombolde Osman topu çizgi hizasında kontrol etti, karşılaşmanın yan hakemi Mehmet Ali Akkor santraya koşunca karşılaşmanın orta hakemi golü verdi. 1-1

71.dakika da Aytek sol çaprazdan vuruşunu yaptı top az farkla dışarı gitti.

75.dakika da Maltepespor ceza sahası içerisinde Dündar Denizhan ve kaleci Emre Aydın çarpıştı, bu pozisyonda göğsüne darbe alan Emre nefessiz kalınca hemen sağlık ekipleri müdahale etti.

90 dakika sonunda beraberlik bozulmayınca karşılaşma uzatmalara gitti.

Kartalspor ilk uzatma dakikasında sol kanattan Yusuf yerden ortasında Volkan Yılmaz’ın golüyle 2-1 öne geçti.

İkinci uzatma devresinde bu sefer ikinci golün asistini yapan Yusuf’un Maltepespor ağlarını sarsarak skoru 3-1’e taşıdı ve Kartalspor Türkiye Kupasında bir üst tura çıktı.

3 Ek
Galeri
📆 07 Eylül 2016 Çarşamba 08:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR