MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » KARTALSPOR KAMPI AFYON..
KARTALSPOR KAMPI AFYON..

Bölgesel  BAL liginin flaş takımı Kartalspor’un Afyon kampı bir Aile ortamı içeresinde devam ediyor Kartalspor yönetimi büyük bir fedakârlık yaptı ve takımı Afyon Kara Hisar’ın  ilk BEŞ yıldızlı Lüks oteli Oruçoğlu Kaplıca oteldeTesislerinde kamp yapma imkanı sağladı.

UYUM İÇİNDE HAZIRLANIYORLAR

Kartalspor’un Afyon Kara hisar son aşama hazırlık kampında yönetim, teknik kadro ve futbolcular birlik, beraberlik ve uyum içinde lige hazırlandıkları dikkat çekiyor. Özellikle Kartalspor’un Sportif Direktörü Tolga Bal, Teknik Direktör Sadettin Demirtaş yönetim kurulu üyesi Sait Karagöz futbolcularla yakından ilgilenmeleri de ayrıca dikkat çekiyor.Sabah ve akşam üzere olmak üzere günde iki saha çalışması yapan Kartalspor’u futbolcuların özellikle morallerinin çok yüksek olduğu açıkça görülüyor.Topluca kahvaltılarını yapan ve yemeklerini yiyen Kartalspor’lu futbolcular boş zamanlarını odalarında dinlenerek ve lobi de sohbet ederek geçiriyorlar.

HAZIRLIK MAÇLARINDA GÖZ DOLDURDULAR

Kartalspor Pazartesi günü bir hazırlık maçı yaptığı bir zamanların Süper lig takımı Orduspor’ı güzel ve göz dolduran mir mücadele sonunda 3-1 mağlup etti.Çarşanma günüde  Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.Geçen sezon ligi ikinci olarak tamamlayan  ve Türkiye Kupasında da süper lig takımını eleyen Aksaray Belediyesporu kendi yarı sahası içinde kontrol altına alan Kartalspor Afyan Karahisar kampının son günü olan Cuma günü Şuhut  takımı ile yapacak ve maçtan sonra Afyon Karahisar Kampını tamamlayıp evine dönecek. Dönüş tarihi 15.09.2017 CUMA.

KAMPI ZİYARET ETTİ.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartal spor Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ali Apaydın, Kartalspor’un Afyon Karahisar  Kampını ziyaret etti ve Kamp sorumlularından  çalışmalar la ilgili bilgi aldı Öğlen yemeğini Kamp sorumluları ve futbolcularla birlikte yiyen  Başkan Apaydın,Kartalspor- Aksaray Belediyespor  karşılaşmasını izledikten sonra aynı gün geldiği Afyon Karahisar’dan aynı gün ayrıldı. Takımın istim üstünde olması, rakipleriyle dişe diş mücadele etmesi Başkan Apayın’ın memnun ve neşeli bir şekilde Kamptan ayrılışı özellikle dikkat çekti. Kamptan ayrılmadan önce yönetim,teknik heyet ve futbolculala bir süre sohbet eden Başkan Apaydın, yönetim ve futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

4 Ek

Galeri
📆 14 Eylül 2017 Perşembe 16:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR