MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Kartalspor 1 puanla yetindi
Kartalspor 1 puanla yetindi

Bu sezon şampiyon olup tekrardan TFF 2.lig’e çıkmak isteyen Kartalspor pazar günü sahasında oynadığı Gölcükspor maçıyla sezona merhaba derken, rakibiyle 1-1 berabere kalarak sahasında önemli iki puanı bıraktı.

Yeni sezon hazırlıklarına 18 Temmuz Pazartesi günü kendi tesislerinde başlayan Kartalspor sonrasında Nevşehir ve Kartepe olmak üzere iki kamp dönemiyle hazırlıklarına devam etti. Son iki hafta kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Kartalspor bugün sahneye çıktı.

Geçtiğimiz sezon kendi sahasında son oynadığı karşılaşma olan Eyüpspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası sebebiyle Kartalspor taraftarı bu karşılaşmada tribündeki yerlerini alamazken rakip Gölcükspor’un yaklaşık 70 kişilik taraftar grubu karşılaşmayı takip etti.

Teknik direktör Taner Gülleri, Gölcükspor müsabakasının 18 kişilik kadrosunda Osman Şimşek, Armağan Önür, Ozan Solak, Ömer Bozyiğit, Emrah Taysi, Sait Ulucan, Burak Yılmaz, Zafer Çuvalcı, Tahsin Hacımustafaoğlu, Samet Eset, Onur Acar, Recep Yaşar, Yasin Şahan, Aytek Öktem, Baran Basut, Dündar Denizhan, Yusuf Ocak ve Görkem Güven’i dahil ederken sahaya Osman, Ozan, Emrah, Burak, Zafer, Onur, Samet, Recep, Yusuf, Dündar ve Aytek onbiri ile çıktı.

Kartal stadında saat 16:30’da başlayan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerimizden Gökçen Öztürk yönetirken yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Arif Dilmeç üstlendi. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Murat Kahya görev aldı.

Bordo-beyazlı oyuncuların vuruşuyla başlayan karşılaşmanın 3.dakikasında sol kanatta topla buluşan ve son çizgiye yakın bir bölgede topu kontrol eden Yusuf, ceza sahasının hemen önündeki Aytek’e pasını çıkarttı, Aytek bekletmeden kalecinin üzerinden topu kaleye göndermek istedi fakat kaleci Fırat topu kontrol etti.

6.dakika da atak yönünün sağında Dündar’a yapılan faul sonrası kazanılan serbest vuruşu Ozan ceza sahası içerisine orta şeklinde kullandı, ceza sahası içerisinde arka direğe yakın bir bölgede topa yükselen Burak kafa vuruşunu yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.

11.dakika da Emrah Taysi, kaleyi sol çaprazdan gören bir yerde rakibine faul yaptı. Serbest vuruşta kale içine gönderilen topu Aytek kafayla dışarı gönderdi. Sağ köşe gönderinden kullanılan köşe vuruşunu ceza sahası dışına sol çapraza doğru paslaşarak kullandılar, Gölcükspor’lu oyuncunun vuruşunda top farklı şekilde dışarı gitti.

12.dakika da temsilcimiz hızlı çıkarken Aytek rakip yarı alanın ortalarında düşürüldü, Samet serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçti, Kartalspor savunması rakip ceza sahası içerisinde yerini alırken Samet’in ortası doğrudan dışarı gitti.

13.dakika da Yusuf Ocak rakip ceza sahasının içinde sol çaprazda topla buluşur buluşmaz vuruşunu yaptı top yandan dışarı çıktı.

16.dakika da Dündar ceza sahasının solunda topla buluştu, gerilerden gelen arkadaşına topu kazandırmak isterken top, kollarını açarak Dündar’ın üzerine doğru gelen Gölcükspor kaptanı Aydın Taşkın’ın eline çarparak yön değiştirdi. Rakip oyuncular bile penaltı beklerken karşılaşmanın hakemi 90 dakikanın sonucunu etkileyecek en önemli hatayı yaparak pozisyona devam dedi.

23.dakika da kaleye uzak bir mesafeden Dündar kaleyi denedi, savunmaya çarparak yön değiştiren topu kaleci Fırat iki hamlede kontrol etti.

32. dakika da Aytek sol çaprazdan vurdu, savunmaya çarpan top dışarı gitti.  Kartalspor’un atak yönünün solundan kullandı köşe vuruşunda top arka direkteki Emrah Taysi’ye kadar geldi, Emrah topu ıskalayınca bordo-beyazlı ekip önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

45+1.dakika da Samet hafif sağ çaprazda kaleye sırtı dönük olarak topla buluştu, dönerek vuruşunu yaptı top az farkla dışarı çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıya konuk takım Gölcükspor başladı.

Teknik direktör Taner Gülleri karşılaşmanın ikinci yarısına Onur Acar, Yasin Şahan değişikliği ile başladı.

52.dakika da Recep Yaşar’ın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Aytek kale önünde yükseldi fakat kafa vuruşunu istediği gibi yapamayınca Fırat topu kontrol etti.

63.dakika da Aytek’in pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Dündar Denizhan şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Kartalspor’u 1-0 öne geçirdi.

65.dakika da Kartalspor ikinci gole çok yaklaştı fakat kale önünde yaşanan karambolde topu gol çizgisinden içeri sokamadı.

70.dakika da Gölcükspor penaltı atışı kazandı.
Rakibin baskısını arttırdığı dakikalarda Kartalspor’lu oyuncuların tehlikeli bölgeden uzaklaştıramadığı top savunmanın eline çarpınca karşılaşmanın hakemi bu sefer tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.

71.dakika da penaltı atışını kullanan Veysel Kılıç topu ağlarla buluşturarak skora denge getirdi. 1-1

72.dakika da Recep Yaşar yerini Tahsin Hacımustafaoğlu’na bıraktı.

79. dakika da atak yönünün sağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Emrah Taysi, yerden vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan topu kaleci Fırat kontrol etti.

81.dakika da Yusuf Ocak çıkarken Baran Basut oyuna dahil oldu.

84. dakika da Tahsin rakibiyle omuz omuza ceza sahasına girdi, sol çaprazdan vuruşunu yaptı, rakibe çarparak havalanan topu kafayla kaleye göndermek istedi fakat top az farkla üstten dışarı gitti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kartalspor evindeki ilk karşılaşmada 2 puan bıraktı.

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Tekirdağspor’la karşılaşacak olan Kartalspor öncesinde 6 Eylül Salı günü sahasında komşu ilçe takımı Maltepespor’la Türkiye Kupası 1. Eleme müsabakasında karşı karşıya gelecek.

Galeri
📆 05 Eylül 2016 Pazartesi 09:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR