MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal’lılar Köfteci Çeto’da buluştu
Kartal’lılar Köfteci Çeto’da buluştu

MUHTEŞEM KAHVALTI ESKİ KARTAL’LILARI BULUŞTURDU

unnamed (2)
Kartalın tanınmış eski esnaflarından ve Kartalspor’un eski Genel Sekreteri Nihat Dumlu’nun oğlu Emirhan Dumlu’nun bir süre önce ortağı olduğu Kebapçı ÇETO’da verilen Sabah Kahvaltısı bir yerde eski Kartallıları, Yerel Yöneticileri, siyasileri, İş adamlarını, İş kadınlarını ve spor camiasını buluşturdu.

unnamed (1)

Özellikle Nihat Dumlu ve Olgun Osman’ın girişim ve katkıları ile gerçekleştirilenveDostluğu çağrıştıran Kahvaltı programına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, eski Meclis Üyeleri Yusuf Memnun, Seyfullah Ongan, İş kadını ve Yatırımcı Fergül Akkoç, İstanbul 34 Gazetesi Sahibi Murat Karaca, Yenidoğuş Gazetesi Sahibi Nergis Süslü, Kartal Postası, Uluslar arası Gazeteci-Yazar ve Nihat Dumlu’nun baba dostu Fethi Satıcı, Tanju&Ahmet Güzellik salonunun sahibi Tanju Akkaynak,Bursa spor’lu ve Eski Kartalsporlu Gürsel’in yanı sıra her kesimden eski Kartal’lıların DOSTLUK KAHVALTISINA katılmaları ve ilgi göstermeleri ayrıca dikkat çekti.

unnamed
TEŞEKKÜR ETTİ
Ünlü kebapçı ÇETO’nun titizlilikle hazırladığı KAHVALTI Sofrası bir yerde eski Kartallıların özlem gidererek eski dostluklarını pekiştirdiler, hasret giderdiler ve bol bol sohbet ettiler. Ninat Dumlu oğlunun mekanında, özellikle konukları ile bir bir ilgilendi ve masa masa gezerek “Hoş geldiniz” dedi.

 

Nihat Dumlu, bu arada yapmış olduğu kısa açıklamada” Bu tür Dostluk Kahvaltıları ve Dostluk Yemekleri günleri düzenliyoruz. Burada amacımız eski Kartal’lıları,yerel yöneticileri,siyasileri,İş ve İş kadınlarını ve spor camiamızı bir araya getirmek ve var olan dostluklarını pekiştirmektir. Dostluk Kahvaltısına katılarak firmamıza destek olan,katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.Sağ olsunlar var olsunlar” şeklinde duygularını dile getirdi.
Dumlu, bu şekil programların devam ettirileceğini de sözlerine ekledi….Haber_foto:Fethi Satıcı

Galeri
Etiketler:
📆 22 Aralık 2014 Pazartesi 10:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR