MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor » Kartallı Sporcular İftarda Buluştu
Kartallı Sporcular İftarda Buluştu

Kartallı spor camiası iftar yemeğinde bir araya geldi. Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda gerçekleştirilen iftara çok sayıda sporcu ve yönetici katıldı.

 

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Kartal’da bulunan tüm Amatör Spor Kulüp yöneticileri ve sporcularını bir araya getiren iftar yemeğinde spor camiası da kaynaşma fırsatı yakaladı.

Belediyenin ev sahipliği yaptığı iftara Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Ali Apaydın, Meclis üyesi Halil Şener, Kartal ve Çevre Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK)Yönetim Kurulu Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve Kartal’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri, Kartal Belediyespor, İşitme Engelliler Futbol Takımı, Güreş, Dağcılık, Kız Voleybol Takımı, Satranç, Briç ve Kartal’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin sporcuları katıldı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün iyi dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, “Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu Kartal Belediyesi olarak yaşıyoruz. Sizlerin sporun değişik alanlarında; gerek Kartal’ın, gerekse dünyada Türkiye’yi temsil etmenizi diliyorum. Bizleri temsil edecek sporcuların Kartal’dan yetiştiğini duymak ve görmek bizlere gurur verir. Bu kutsal ayda sizleri selamlıyorum, afiyet olsun.” dedi

📆 25 Temmuz 2014 Cuma 15:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR