MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTALLI MİNİKLERİN KARNE HEYECANI
KARTALLI MİNİKLERİN KARNE HEYECANI

Kartal Kaymakamlığı’nın düzenlediği 2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci dönem karne töreninde Kartallı öğrencilere, ilçe protokolü tarafından karneleri verildi.

Kartal Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu’nda düzenlenen törene; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Kartal Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Temel Yaz ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Karne töreni, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törenin açılışında konuşan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, “Karne tatilinin ekranlardan uzak, akranlara yakın bir dönem olmasını diliyorum. Çocukların, akranlarıyla bol bol unutulmuş sokak oyunları oynayacakları, ekran dışında da oyunun olduğunu hatırlayacakları, akrabalarını ve büyüklerini ziyaret edecekleri bir dönem olmasını diliyorum.” dedi.

Tören kapsamında öğrenciler şiirler okudu ve çok sesli ritim gösterisi sergiledi. Öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, salonu dolduran izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Törenin sonunda dönem boyunca üstün başarı gösteren öğrencilere Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Daha sonra protokol üyeleri sınıfları dolaşarak minik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu ve onlarla fotoğraf çektirdi.

📆 18 Ocak 2019 Cuma 15:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR