MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTALLI KADINLAR İÇİN DÜZENLENEN RİNG TURU DEVAM EDİYOR
KARTALLI KADINLAR İÇİN DÜZENLENEN RİNG TURU DEVAM EDİYOR

Kartal’da ikamet eden kadınlar için Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği tanıtım turu, Yukarı Mahalle sakinleriyle devam etti. 2009 yılında Kartal Belediye Başkanı olduktan sonra birçok projeye hayat veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, gerçekleşmesini sağladığı projeleri yerinde gören Kartallı kadınlar görüş ve önerilerini belirtti.

Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından projeyle Kartal’ın mahallelerinden başlatılan Kartal turu, ilgi görmeye devam ediyor. Toplanan talepler doğrultusunda planlanan tur programına son olarak Kartal’ın Yukarı Mahalle semtinde ikamet eden kadınlar katıldı. Otobüslerle Kartal Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve sürdürdüğü projeleri ziyaret eden Kartallı kadınlara belediye görevlileri rehberlik yaptı. İlçeye kazandırılan son projeleri Kartallı kadınlara tanıtmak amacıyla başlatılan tanıtım turunda; Neyzen Tevfik Kolaylı Heykeli, Eşekli Kütüphaneci Anıtı, Srebrenitsa Soykırım Anıtı, Kartal Sanat Akademisi, Dragos Kazı Alanı, Dragos Su Sporları İskelesi, Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi proje alanı, Mehmet Ali Büklü Parkı, Buz ve Kaykay Pisti, Kartallı Kazım Meydanı, Masal Müzesi, Rauf Denktaş Anıtı, Bayram Demirkol Parkı ile Kartal Belediyesi Yaşlı Bakım ve Huzurevi binası gezdirildi.

Kartal’daki tüm mahallelerin dâhil olduğu ve zamana yayılan tanıtım turları, talebe göre belli aralıklarla yapılıyor. Biten ve devam eden projelerle ilgili ayrıntılı bilgilerin de verildiği tanıtım turunda hem vatandaşların projeler hakkında bilgi sahibi olması sağlanıyor, hem de projeler tanıtılarak halk tarafından kullanımlarının artırılmasını amaçlanıyor. Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kent turu kapsamında; memnuniyetlerini belirten Kartallı kadınlar, özellikle sayısı 14’ü bulan kreşler, meydanlar ve artırılan yeşil alanlar konusunda yaşadıkları şaşkınlığı ifade ederek bu konudaki hassasiyetinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkürlerini sundu.

📆 05 Aralık 2018 Çarşamba 22:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR