MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL’IN YÜKSELEN YILDIZLARI BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
KARTAL’IN YÜKSELEN YILDIZLARI BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2017-2018 eğitim öğretim yılı boyunca İstanbul, Türkiye ve Uluslararası düzeyde dereceye giren öğrencileri ödüllendirmek için bu yıl 2’incisini düzenlediği bir tören gerçekleştirdi.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe; Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tüysüz, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda protokol üyeleri,  okul müdürleri, basın mensupları, STK temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve veliler ile ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül töreninde konuşan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında. Marifet iltifata tabidir” düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, “Kültür sanat, edebiyat, bilim teknik, yeme içme ve daha birçok alanda başarı kazanan öğrencilerimizi ödüllendirmek, başarılı öğrenciler nezdinde diğer öğrencileri de daha çok çalışmaya teşvik etmek masadıyla bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Kartal’ın Yıldızları ödül töreninde geçen yıl 201 öğrencimize 40 bin TL ödül dağıtmıştık. Bu yıl 350 öğrencimize 80 bin Tl’lik ödül dağıtıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak, onları her alanda yükselen birer yıldız yapmaktır.” dedi. Uluslararası, ulusal ve il düzeyinde ilk üçe giren ve Kartal’ı başarıyla temsil eden 350 öğrenci, madalya ve altınla (Derecesine göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın) ödüllendirildi. Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka ve protokol davetlileri tarafından ödüller, öğrencilere takdim edildi. Programın sonunda öğrencilerin başarılarında emeği geçen idareci ve öğretmenler adına ilgili okul müdürlüklerine de plaket takdim edildi. Kartal’da ikinci defa düzenlenen ve yoğun katılımın gerçekleştiği Kartal’ın Yükselen Yıldızları Ödül Töreni, fotoğraf çekimiyle sona erdi. Programın ardından davetlilere iftar yemeği ikram edildi.

📆 28 Mayıs 2018 Pazartesi 23:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR