MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL’IN ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI KALDIRACAĞIZ
KARTAL’IN ÜZERİNDEKİ ÖLÜ TOPRAĞINI KALDIRACAĞIZ

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Erzincan’ın Refahiye İlçesi Orçul Birlik Platformu’nu ziyaret eden Taşyürek; Kartal’ın bir 5 yıl daha hizmetsizlik siyasetiyle yönetilemeyeceğini, buna takati kalmadığını belirterek, “Siyasi görüşümüz ne olursa olsun yaşadığımız kentin hizmetle buluşması için hizmet edecek kadrolara destek vermemiz gerekiyor. Kartal’ın üzerine serpilmiş ölü toprağını hep birlikte kaldıracağız.

Yönetilemeyen Kartal’ı yeniden yönetilebilir ve hizmet alacak bir konuma taşımalıyız” dedi.Çankırı Ilgaz Ilısılık Köyü Derneği’ni de ziyaret eden Ebubekir Taşyürek; “Biz hesabı kitabı bilen biriyiz. Kartal’ın, sizin annenizin ak sütü gibi helal olan parasını çarçur etmeden, size hizmet etmek için harcayacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız hizmet sevdalısı Sayın Binali Yıldırım’ın da katkılarıyla Kartal’ı yeniden uçuracak projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Altınordu Spor Kulübü’nde sporcu ve yöneticilerle bir araya gelen Başkan Adayı Taşyürek; Kartal’da öncelikle BAL Ligine düşürülmüş Kartal Spor olmak üzere, tüm amatör spor kulüplerinin yanında olacaklarını ve Kartal’ı eskiden olduğu gibi sporun da merkezi haline getireceklerini belirtti.Soğanlık’ta Atatürk Caddesi üzerinde mahalle sakinlerini ve esnafları da selamlayan Ebubekir Taşyürek’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular.

Galeri
📆 10 Mart 2019 Pazar 17:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR