MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL’IN KÜÇÜK MACERACILARI KEŞFE ÇIKTI
KARTAL’IN KÜÇÜK MACERACILARI KEŞFE ÇIKTI

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nün Orman Haftası dolayısıyla bu yıl 3’üncüsünü düzenlediği “Küçük Maceracılar Keşifte” etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Kartal Belediyesi’ne bağlı 11 kreşte eğitim gören öğrenciler, sabah kahvaltılarının ardından Kartal Aydos Ormanı’nda yürüyüş yaptıktan sonra piknik alanına ulaştı. Orman Haftası kapsamında öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa bir gün geçirdiği etkinliğe öğrencilerin velileri de yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe ayrıca Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Yüksel, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Kartal’ın mahalle muhtarları katıldı.

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’nün Orman Haftası nedeniyle organize ettiği etkinlik, birbirinden eğlenceli yarışmalara ve renkli görüntülere sahne oldu. Orman içinde önce yürüyüş yapan minikler, veliler ve öğretmenler, daha sonra Aydos Ormanı piknik alanında Survivor, tırtıl yarışı, halat çekme, çuval içinde koşma gibi birçok eğlenceli yarışmayla doğayla baş başa bir gün geçirdi. Gün boyu devam eden yarışmalara katılarak çocukların enerjisiyle bütünleşen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, yarışların sonunda etkinliğe katılan ve yarışan tüm öğrencilere madalya verdi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz, bu etkinlikte olmayı çok istiyordu fakat önemli bir programı nedeniyle aramızda bulunamadı. Ben sizlere sevgilerini, selamlarını iletiyorum. Herkesin Orman Haftası’nı kutluyorum. Bu tür etkinlikler hem kaynaşma açısından hem de öğretmen, öğrenci ve velilerin diyalogunun artması, öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olmasına katkıda bulunması açısından önemli ve gerekli. ” dedi.

📆 16 Nisan 2018 Pazartesi 20:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR