MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » FATİH ERYILMAZ; KARTAL’IN GÜLEN YÜZÜ OLACAĞIM
FATİH ERYILMAZ; KARTAL’IN GÜLEN YÜZÜ OLACAĞIM

Fatih Eryılmaz MHP Kartal Belediye Başkan adayı.

Neden böyle bir başlık attım ? Gerçekten gülen yüzlü ve hani derler ya karşılaşır karşılaşmaz müthiş bir pozitif elektrik aldığınız biri ve bu yüzden Kartal’ın gülen yüzü olmaya aday bir siyasetçi.
Kendisi ile güzel bir sohbet gerçekşeltirdik ve Fatih beyde tüm sıcak kanlığı ile sorularımıza yanıt verdi…
ve söyleşimizden bize yansıyanlar…


*Fatih Eryılmaz kimdir?

1979 yılında Kadıköy’de doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Kartal’da ikamet etmekteyim.Aslen, Eskişehir’liyim.
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik, Anadoldu Üniveristesi İşletme, Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olduktan sonra öğremimine, Bahçeşehir Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisansına devam etmekteyim. New York Studio kurumunda yabancı dil eğitimi aldım. 2011 yılın dan bu yana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapmaktayım.
Insan Kaynakları, Performans Yönetimi,yetenek yönetimi, liderlik,sosyal medya ve stratejik yönetim alanında birçok ulusal seminerlere ve konferanslara katılıp ve sunum çalışmaları yaptım. Kendi araştırma konularım üzerinde ulusal düzeyde makale çalışmalarım bulunmaktadır. Birçok Kurumsal firma’ya Kişisel ve sosyal beceri eğitimleri vermekteyim.

 

İnovasyon, Koçluk, İç denetçi, Kalite Yönetimi, Bütçe Yönetimi, Yetkinlik Yönetimi, İkna Teknikleri, Koçluk Bazlı Takım Olma, Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme, Liderlik ve Etkin Yöneticilik, Stres Yönetimi, Çatışma Yönetimi, İkna Sanatı, Diksiyon ve Güzel Konuşma Sanatı, Müzakere Teknikleri, Sinerji, 4857 Sayılı Yeni İş Kanunu ve Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, , Teşvik ve Geçici İş ilişkisi , 6331 Sayılı İSG Kanunun Firmalara Getirdiği Yükümlülükler ve Çözüm Yolları, 6661 Sayılı Kanunun Getirdiği Yükümlülükler ,Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama , Türk Ticaret Kanunu, konularında sertifakalarım bulunmaktadır.

2011 yılından beri, Kıraça Holding bünyesinde İnsan Kaynakları bölümünde üst düzey yönetici olarak görev yapmaktayım.

Daha öncesinde uzun yıllar, Turkcell, Sabancı ve Koç grubunda yer alan kurumsal firmalarda üst düzey görevlerde bulundum. İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konularında İstanbul Adliyelerinde bilirkişilik yaptım.

*Siyasi alanlar da almış olduğunuz görevler nelerdir?

Genel Merkez’in düzenlediği 11. dönem Siyaset ve Liderlik okulunu başarı ile tamamlayarak mezun oldum. Partide Belediye meclis üyeliği adaylığı, Kartal ve Pendik İlçe Başkan Yardımcılıkları, İl yönetim kurul üyeliği ve 25-26 Dönem İstanbul 1. Bölge milletvekili adaylığı görevlerinde bulundum.

*Sivil Toplum Kuruluşlarında almış olduğunuz görevler nelerdir?
İstanbul Mali Müşavirler Odası, Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği, Eskişehirli Sanayici ve İşinsanları Derneği, Anadolu Üniversitesi Mezunlar Derneği, Kartal Dernekler Federasyonu, Kartal ESDER Federasyonu, Kartal Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kartal Yörük ve Türkmen Derneği, sivil toplum örgütlerinde yönetim kurulu başkanı, üyesi, mütevelli heyet üyesi ve temsilci olarak aktif görevler aldım.

*KARTAL’A DAİR,NELER SÖYLEYECEKSİNİZ KAZANIR VE KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OLURSANIZ YAPACAKLARINIZ HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ..

Kartal’da Fark ve farkındalık yaratılacağımı düşünüyorum,Kartal’ın gülen yüzü olacağım, bunuda toplumu birleştirerek, STK lar ve Kartallılar ile başarılabilirim.Kartallıların yaşanmışlıklarını ve hikayelerini belediye meclisine taşıyacağım.
Kartalın sorunlarını İlçe teşkiları ve ilgili komisyonlarca tespit edebiliriz, bunun çözümünü net ve çalışılmış projelerle gerçekleştirebiliriz ve bu projelerimizi yakın zamanda kamuoyuna yansıtıp paylaşacağım.
Dikey yapılaşmanın, sosyal alanların, ulaşımın, çevrenin, kent meydanının, ve birçok alanın sıkıntılarının olduğu biliyoruz, Kartal’ın vizyonsuz olduğu, yeni bir vizyon yaratılması gerektiğini, cazibesini kaybettiğini bunun için de acil hedefler koyulması ve sonuca gidilmesi için Kartal’a özgü çözümlerin , projelerin üretilmesi gerektiğini de biliyoruz ve bunun için profosyonel ekiplerimizle Kartal ve Kartal’lılar için ne gerekirse yapacağız.
Kartal’a çok büyük bir sanat fuarı yapacağız, her mahalleyi cazibe merkezi haline getireceğiz, Kartal’ın kaybettiği yıllarını telafi edeceğiz ve eski günlerine döndüreceğiz.

Seçim döneminde Tüm teşkilatlarlarımızla seçime hazırız ve büyük bir başarıya imza atacağımızı biliyoruz.

 

*AK PARTİYLE BİR İTTİFAK YAPTIĞINIZ BİLİNİYOR İLERİKİ GÜNLERDE GENEL MERKEZİNİZDEN KARTAL’DAN ADAY GÖSTERMİYORUZ DİYE BİR KARAR ÇIKARSA ?

Biz davamıza inanmış ve hizmet etmek için yola çıkmış insanlarız, bu gün bana adaylığı uygun gören Partim yarın başka bir görev tebliğ ederse hiç düşünmeden hizmetime devam ederim.

* MHP KARTAL Belediye Başkan adayı Fatih Eryılmaz’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Murat Karaca

Galeri
📆 26 Aralık 2018 Çarşamba 00:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR