MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’IN EN BÜYÜK PARKI OLACAK ALANDA YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
KARTAL’IN EN BÜYÜK PARKI OLACAK ALANDA YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz döneminde Kartal’da ikiye katlanan yeşil alanlara ek yeni yeşil alanların yapımı devam ediyor.

 

Kartal Belediyesi Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Yakacık’ta devam eden Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemede bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik, proje sorumlusu Eşref Delen ve Zeki Ateş ile park çalışma alanını gezen Gürer; parkın tamamlanması ile Kartal’ın en büyük parkı olma özelliğini kazanacağını söyledi.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal’da Başkan Op. Dr Altınok Öz ile yeşil alanlar, parkların sayısında önemli artış olduğunu belirterek şöyle dedi; -“Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz döneminde yeşil alanlar iki kat artırılmıştır. Kartal’ın halen en büyük parkı olan Mehmet Ali Büklü 12 dönüm üzerinde yapılarak açılmıştır. Bu kez yaklaşık 17 dönümü kapsayan Yakacık’ta park yapımı devam etmektedir. Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz bu parkı ziyaret ederek çalışmaları bizzat takip etmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu alanda özverili bir çalışma yürütmektedir. Belediyemiz çalışanlarının emekleri ile önemli bir park yapımı devam etmektedir. Başkanımız park içinde farklı etkinlik alanlarının olmasını da özellikle istemiş ve projede önerilerine uygun yapılarak çalışmalara geçilmiştir. İstanbul’da yeşil alanlar kimi yerde yok edilirken Kartal’da yeşil alanların artırılması için verilen bir mücadele vardır. Doğaya, çevreye, insana bakışı ve yaklaşımı ile sosyal belediyeciliğin çok sayıda başarılı proje örneğini Kartal’da uygulamaya koyan Belediye Başkanımızın Op. Dr. Altınok Öz ile Kartal’da yeşil doku giderek daha da artacaktır.”dedi.


kartalin-en-buyuk-parki-alaninda-calismalar-basladi1

Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik proje ile ilgili verdiği bilgide; 800 metrekare futbol sahası, üç ayrı çocuk oyun alanı, bir tanesi büyük olmak üzere üç adet amfi, büyük amfi etrafında gezilebilecek meydan, oturma dinlenme alanları, seyir terasları, kitap okuma alanının da yer alacağı parkta sıhhi bitkiler, yenilebilir bitkiler, kokulu bitkiler ile bir de havuzun yer alacağını söyledi. Ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının da tamamlanması ile Kartal Yakacık’ta halkın yeni bir gezi ve dinlenme alanına kavuşacağını ifade etti.

Galeri
📆 04 Ağustos 2015 Salı 14:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR