MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DA MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI
KARTAL’DA MAHALLE BİRİM BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI

 

BAŞKAN ALTINOK ÖZ’ÜN PROJELERİ BİR BİR HAYATA GEÇİYOR

 

Kartal Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri toplantısının Ağustos 2017 oturumu, Kartal Belediyesi Ekolojik Eğitim Çadırı’nda gerçekleşti. Toplantıda, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, çok yakında tamamlanıp hizmete girecek en önemli projeleri konuşuldu. Toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Danışmanları Özbey Pekşen, Haydar Oğuz, CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş ve mahalle temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin ardından konuşan Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün hayata geçirdiği ve yakın zamanda hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Fidan, “ Bu projelerden bir tanesi olan Yakacık’taki huzur evimiz bitti. Açılış tarihini belirleyerek yakında hizmete sunacağız. Huzur evimizin, dünya standartlarının üzerinde bir proje olduğunu belirtmek istiyorum. Öte yandan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi projemizin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Bu proje, birkaç mahalleye hitap edecek büyüklükte bir projedir. Uğur Mumcu Kent Meydanı projemiz ise bu ay ihaleye çıkıyor. Sonrasında en yakın zamanda ilk kazmayı vuracağız” dedi.

 

Galeri
📆 14 Ağustos 2017 Pazartesi 18:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR