MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Kartal’da İşlenen Cinayetle İlgili Yeni Gelişme
Kartal’da İşlenen Cinayetle İlgili Yeni Gelişme

 Kartal sahilinde cesedi bulunan Tolga Aksünger’in, arkadaşı Birdal Ş. tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Gözaltına alınan Birdal Ş. sorgusunda, “Tolga beni sürekli dolandırdığı için öldürdüm” dediği öne sürülürken, resmî ifadesinde ise susma hakkını kullandı. Cinayet, Birdal Ş.’nin olaya tanık olan arkadaşlarının ihbarıyla ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Salı günü Kartal sahilinde bir ceset gören vatandaşlar hemen durumu polise bildirdi. Yapılan incelemede başından vurularak öldürülen kişinin Tolga Aksünger olduğunu belirleyerek çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Balıkesir plakalı mavi renkli bir aracın olaydan hemen sonra uzaklaştığını tespit etti.

Arkadaşımız Vurdu

Ekipler, Balıkesir’de araştırmalarını yoğunlaştırırken, S.İ. ve S.A. isimli iki üniversite öğrencisi Balıkesir emniyete giderek “Arkadaşımız Birdal Ş. bize İstanbul’a gezmeye gidelim dedi. Gittiğimizde sahilde bir kişiyle buluştu. Sonra o kişiye ateş ederek vurdu. Ardından birlikte Balıkesir’e döndük. Cinayeti size bildirmek istedik” dedi.

Gözaltına Alındı

İfadeler üzerinden harekete geçen polis, üniversite öğrencileri ile birlikte Birdal Ş.’yi (25) ve ev arkadaşı gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda Birdal Ş., “Beni sürekli dolandırıyordu. O nedenle çok kızgındım. Öldürmeye karar verdim” dediği öne sürüldü. Resmi ifadesinde ise susma hakkını kullanan Birdal Ş. ve 3 arkadaşı adliyeye sevk edildi.

Kaynak/Turgay SADAR/Sözcü

📆 30 Mart 2019 Cumartesi 22:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR