MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » KARTAL’DA DEMOKRAT PARTİ RÜZGARI ESİYOR
KARTAL’DA DEMOKRAT PARTİ RÜZGARI ESİYOR

DEMOKRAT PARTİ HER YERDE ŞAHLANIŞA GEÇTİ

31 Mart seçimlerine günler kala, Demokrat Partide yarıştaki yerini almaya başladı. Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi İstanbul’da da Belediye Başkan adayları çıkarak DP’de rüzgar iyi yönde esiyor.


Demokrat Partinin Kartal Belediye Başkan adayı Adnan Sancak’ta sahalara indi ve seçim startını verdi.
Kartal Belediyesinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Hamsi etkinliğinde karşılaştığımız Adnan Sancak’a mikrofon uzattık ve kendisi bize önemli açıklamalarda bulundu…
” Adnan Sancak, öncelikle şunu belirteyim DP her zaman var olmaya devam edecektir. Son yıllarda hakkımızda çıkan DP bitti, tabela partisi oldu söylemlerini kınıyor ve öyle olmadığını göstermek için birçok bölgede olduğu gibi Kartal’da da mücadelemize devam ediyoruz.
Ben ve Meclis üyesi adayı arkadaşlarımla Kartal’da seçim çalışmalarımızı başlattık. Bu günden sonra seçim sonuna kadar da çalışmalarımız aralıksız sürecek. Kartal’da tabanımız var ve bizlerin aldığı bu kararı sevinçle karşılayıp oylarımız size sözlerini verdiler. Bizler hala merkez sağın en büyük ve önemli partisiyiz, Türkiye Cumhuriyeti var oldukçada bizler var olmaya devam edeceğiz.
Kartal halkı son 16 yıldır başımızda olan Hükümetten bıktığını bu seçimlerde gösterecek, bizler bu ülkenin bir dönemine imza atmış bir partiyiz, Ülkenin gelişimide önemli roller almış ve katkılar sunmuş bir partiyiz.
İlçe Başkanımız, İl Başkanımız ve Genel Merkezimizin aldığı kararla ben Kartal Belediye Başkan adayı oldum,biz partiyiz partimizin isminin kullanıldığı platformlarla da ilgimiz yoktur buda bilinsin diye söylüyorum. Demokratlar Platformu denilen oluşumun Partimizle bir alakası yoktur ve seçim çalışmalarımızın da hiç bir ayağında yoklardır. O platformun içerisinde zamanında Demokrat Parti çatısı altında beraber siyaset yaptığımız birbirinden değerli büyüklerim ve dava arkadaşlarım var onlarda zaten bizim aldığımız bu kararı desteklediklerini bizlere beyan ettiler.
Biz seçim çalışmalarımızın sonucu ne olursa olsun bugüne kadar olmadığı gibi bugünden sonrada partimizde mücadele edeceğiz , hiç bir pazarlık ortamınada müsade etmeyeceğiz.
İlçe Başkanlığımız ile beraber yürüteceğimiz seçim çalışmalarımızda Kartal’da girmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız, biz vardık ve yine yeniden var olmak için eski refah günlere geri dönmek için size geldik diyeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızdır”…Dedi…

BOŞNAK GÖÇMENLERİNDEN HEMŞEHRİLERİNE TAM DESTEK

Aynı günün akşam üstü ise Topselvi mahallesinde bulunan Bosna Sancak derneğine ziyarette bulunan Adnan Sancak Hemşehrilerinden tam destek alan sancak ziyaretten memnun ayrıldı.
Bosna Sancak Dernek Başkanı Erdoğan Erden hemşerimiz Adnan Sacak’ın almış olduğu bu karar bizleri sevindirdi. Bizler Boşnak seçmenler olarak 20 Bin oyumuzla ona destek vereceğiz, kendisini çıktığı bul yolda asla yalnız bırakmayacağız dedi.
Görünen o ki Kartal’da bu seçim süreci okadar basit geçmeyecek….

Galeri
📆 18 Şubat 2019 Pazartesi 18:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR