MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Zabıtasından Bayram Öncesi Denetim
Kartal Zabıtasından Bayram Öncesi Denetim

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ramazan Bayramı öncesi özellikle tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetledi.

 

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi, Kartallıların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle tatlı, pasta ve börek imalathaneleri ile pastaneleri denetledi. E-5 altı ve E-5 üstü olmak üzere yapılan denetimlerde zabıta ekipleri, tatlı, pasta ve börek imalathaneleri,  pastane, lokanta ve benzeri işletmeleri, hijyen yönünden kontrol etti.

 

Kartallıların sağlıklı gıda tüketebilmesi için yapılan denetimlerin arttırıldığını kaydeden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bir doktor olarak halk sağlığını önemsediğini hatırlattı. Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “ Halk sağlığı benim için çok önemli. Bir doktor olarak benim önceliğim halk sağlığıdır. İnsan sağlığını tehdit ederek gıda üretimi yapan iş yerlerini denetliyoruz. Hijyen yönünden eksik görülen işyerlerine arkadaşlarımız gerek uyarıları yaptı. Kartallıların sağlığı için özellikle yiyeceklerin hijyen koşullarda üretilip satılmasına dikkat ediyoruz ” dedi.

 

 

Kartal Belediyesi Zabıta Ekiplerinin yaptığı denetimlerde, gıda imalathaneleri ve satış yerleri, genel temizlik, hijyen koşulları, çalışanların bone, eldiven ve iş önlüğü kullanma zorunluluğu, hijyen sertifikası, gıda ürünlerinin taze olması yönünden detaylı şekilde büyük bir titizlikle incelendi.

 

 

📆 25 Temmuz 2014 Cuma 14:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR