MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KARTAL YEREL BASININDAN BAŞKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KARTAL YEREL BASININDAN BAŞKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kartal Yerel Basın’ı 31 Mart yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkan’ı seçilen Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kartal Belediyesi Basından sorumlu Müdürü Hüseyin Caner Güler’inde hazır bulunduğu ziyarete Özde Haber Gazetesi adına Selim Akdoğan,Hakimiyet Gazetesi adına Hasan Demir, Görüş haber ve Anadolu Gerçek gazeteteleri adına Arife Emek, Alaattin Böke, İstanbul 34 gazetesi adına Murat Karaca, Nuray Yılmaz, İlçem Gazetesi adına Aytekin Yaşar, Manşet Gazetesi adına Bülent Çimen, İzci Haber gazetesi adına İfaket Çakı, Yeni Gazete adına İsmail Polat, Bülten İstanbul Gazetesi adına Yalçın Bel, İstanbul haber gazetesi adına Kenan Çakal, Son haber gazetesi adına Halil Topal, Gazeteci Cengiz Yaprak,Yeni Söz Gazetesi adına Mülüm İnan ve Fethi Satıcı katıldılar.


Ziyaretin amacının Başkan’a hayırlı olsun ziyareti olması dolayısıyla öncelikle Gökhan Yüksel’e hayırlı olsun dilekerinde bulunuldu.
Sonrasında gündem de olan 23 Haziran İstanbul seçimleri konuşuldu, Gökhan Yüksel gündemi değerlendiren kısa bir konuşma yaptı ve ”Devlet büyüklerinin aldığı karara saygı duymalıyız ama tabiki gönlümüz Önceki seçimde aslında seçilmiş olan Belediye Başkan’ımız Ekrem İmamoğlundan yana.


Daha önce kazandığımız gibi bu seçimleri de alacağız ve hak yerini bulacak dedi. Kartal’la ilgili projelerinden de bahseden Yüksel bizim için en acil gündem maddemiz Kentsel dönüşüm, ilk olarak o yönde projelerimizi hayata geçireceğiz, 23 Haziran’dan sonra dahada hızlandıracağımız projelerimizle kentimizi daha yaşanılır hale getireceğiz ve Kartal bölgesinin çekim merkezi haline gelecek, bugüne kadar yaptıklarımızın arkasındayız ama bundan sonrası için yapacağımız çalışmalarımızla farkımızı göreceksiniz.
Sizler bizim için değerlisiniz, bölgemizde olan biteni en sıcak hali ile sizlerden öğreniyoruz, emekleriniz, çabalarınız asla yadısınamaz ve yok sayılamaz , bu yüzden bu dönem sizlerle daha koordineli çalaışacağız, bu durum bizim içinde iyi sonuçlar verecek biz hizmet yapacağız sizlerde bizim bu hizmetlerimizi halkımıza duyuracaksınız”…dedi.
Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Galeri
📆 16 Mayıs 2019 Perşembe 19:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR