MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL YENİDEN BİZİM OLACAK
KARTAL YENİDEN BİZİM OLACAK

31 MART 2019 Yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Partilerin aday adayları sahaya inmeye ve adaylıklarını açıklamaya başladı.

Onur İncehasan 11 Kasım 2019 pazar günü Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığında adaylık açıklamasında bulundu.
Kartal’ı yeniden Ak Partiye kazandırmak için yola çıktım diyen Onur İncehasan açıklamalarında şunlara değindi.

Sevgili İlçe Başkanım, parti büyüklerim dava arkadaşlarım ; Çok kıymetli basın emekçisi kardeşlerim, konuşmama başlamadan once zahmet edip beni dinlemeye bu önemli günüm de destek olmaya geldiğiniz için teşekkür ederim.

30 yıldır Kartal’da yaşayan ve 17 yıl önce Kartal’da AK Parti Kurucu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasete başlayan biri olarak bugün burada Allahın da izniyle Kartal Belediye Başkan aday adaylığımın müraccatını yapmış bulunmaktayım.

“Gelecek Kartal vizyonu, ortak akıl ve insan odaklı hizmet anlayışıyla Kartal’a hizmet etmeye adayım”, Kartal’ın artık hak ettiği, gönülleri kazanan sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

İGDAŞ gibi belediyeciliğin yüz akı bir kuruluşta verdiği 20 yıllık hizmet ve üst yöneticilik deneyimimi, AK Parti Kartal İlçe Yöneticiliğimde ki siyasi tecrübemi 30 yıldır Kartal sokaklarını tek tek adımlayan biri olarak , Kartal’ı yakından tanıyan biri olarak yola çıktım. Amacım bu yolda sizlerle kol kola yürümek kardeşce yaşamak. “Kartal’ın sorunlarına neşter vuracak projeler ile Kartal’ı geliştirmeyi, Gelecek Kartal’ı partimin belediyecilik deneyimi ve vizyonu ile hak ettiği konuma taşımayı dilemekteyim.” Kartal için artık değişim zamanının geldiğini düşünüyorum ve sanıyorum ki bunu bir tek ben düşünmüyorum.

Kartal halkı olmak üzere tüm İstanbul’lulara hizmet verecek olan Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi gibi vizyon projelerimin yanı sıra Meydan Kartal, Her Mahalleye Sağlık Merkezi, Yaşam Merkezleri, Kartal Yenilikçi Proje Geliştirme Merkezi, Spor Kompleksi, Merkez Kartal projelerim ile Kartal halkının refahını artırmayı hedefliyorum, ‘‘Gönülleri kazanacak bir belediyecilik anlayışıyla Kartal’ı mutluluk ve güven içerisinde yaşanan, modern alt ve üst yapıya sahip olan bir ilçe konumuna taşıyacağıma inanıyor ve söz veriyorum’’ bunları beraber başarabilmemiz içinde siz Kartal halkının desteğine ihtiyacım var.

Galeri
📆 11 Kasım 2018 Pazar 16:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR