MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » ”KARTAL SPOR ÜÇLEDİ”
”KARTAL SPOR ÜÇLEDİ”

 

Kartalspor, evinde ağırladığı Grubun şampiyonlukta iddialı ekiplerinden ve Lider konumundaki Van Büyükşehir Belediye sporu etkili ve dişe diş bir mücadele vererek 1-0 mağlup etti. Hafta ortasında ve soğuk bir havada gerçekleşen mücadeleyi Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay,,Kartalspor eski başkanlarından Ergun Öztaner,Taner Özdemir,Kartalspor Yönetimi TAM Kadro izlediler.
GOL BEŞİNCİ DAKİKA DA GELDİ


Karşılaşmaya başlar başlamaz rakibi üzerinde üstünluk kuran ve baskı oluşturan Kartalspor’ın Cengaverleri karşılaşmanın henüz beşinci dakikasındaDündar DENİZHAN’ın rakip kaleye gönderdiği füzesi ile Kartalspor güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçti.Beklemedikleri bir karşılaşmada SER DUVARA ÇARPTIKLARINI ANLAYAN ve şaşıran konuk ekibin her atağını adeta bu karşılaşmada devleşen ve yüzde yüz golleri kurtaran genç kaleci Osman Şimşek’in karşılaşmanın kazanılmasında büyük payı olduğunu bir gerçek. İlerleyen dakikalarda taraflar tüm çabalarına rağmen başka gol atamadılar ve ilk yarı Kartalspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.İkinci yarıya çok süratli başlayan konuk ekibin her hücumu Kartalspor savunması tarafından etkisiz hale getirdi.Lider Sancaktepe’nin puan kaybetmesini fırsat bilen Konuk ekip skoru eşitlemek istediyse de bunda muhafak olamadı. Adeta nefesleri kesen ve kıran kırana geçen karşılaşma Kartalspor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

EN BÜYÜK APAYAPAYDIN’IN


Batmış,çökmüş ve tüm umutları tükenmiş bir kulüp ve TAKIM devir alan Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Apaydın,KASASI TAM TAKIR,KURU BAKIR ÖRNEĞİ devir aldığı Kartalspor’u adeta uçurumun tam ucunda yakaladı ve tarihinde beklide peş peşe ÜÇ MÜÇ KAZANAN BİR MARKA KONUMUNA SOKTU.Kartalspor üç karşılaşmada 9 puan kazandı ve puanını 28 yaptı. Alemin Kralı Kartalspor Pazar günü deplesmanda Antalya Manavgatspor ile yapacak ve onun ardından evinde Kartalspor’u Bank Asla 1. Lig’inden düşüren Kütahyaspor ile adeta İNTİKAM MAÇI YAPACAK.

HABER :FETHİ SATICI

 

 

Galeri
📆 16 Şubat 2017 Perşembe 11:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR