MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL OTO SANAYİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
KARTAL OTO SANAYİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan: “ Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e sanayimize yapmış olduğu değerli hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Marifet iltifata tabidir, bizler de tüm oto sanayi esnafımız adına kendilerine bir teşekkür plaketi hazırladık. Tüm esnafımızın sevgilerini selamlarını iletiyoruz.

 

Belediye Başkanımızın Kartal’da yaptığı güzel hizmetleri takdir ediyor ve bundan sonra da Kartal’a daha güzel projeler kazandıracağına inanıyoruz. Yapacağı çalışmalar için Başkanımıza başarılar diliyoruz.” diyerek Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketini takdim etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Demirhan ve yönetim kurulu üyelerinin sanayi esnafı adına kendisine sundukları plaket için teşekkür ederek şunları söyledi: “Belediye çalışmalarından zaman buldukça  tüm derneklerimize olduğu gibi Oto Sanayimize de ziyaretlerde bulunuyor, sorunlarını dinliyor ve belediye olarak destek ve yardımlarımızı esirgemiyoruz.

 

 

Kartal’ın sorunlarıyla ilgilenmek bizim görevimizdir. El birliğiyle daha güzel bir Kartal ve yarınlar için çalışıyoruz. Oto Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor işlerinde başarılar diliyorum.”

📆 29 Temmuz 2016 Cuma 10:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR